Τηλεφωνική συνέντευξη έδωσαν στο Love it η Νόρα Βαλσάμη και ο γιος της, Ερρίκος Ανδρέου, από τη Σύρο όπου ζουν πλέον.

Advertisements

 

Η μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός έχει αποσυρθεί από τα φώτα και αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας για τα οποία μίλησε και η ίδια και ο γιος της.

«Πονάνε τα κόκαλά της πάρα πολύ. Είμαστε όλοι στη Σύρο. Είναι πάρα πολύ θετικοί όλοι οι άνθρωποι και μας βοηθούν και εξυπηρετούν τη μητέρα της σε όλες της τις ανάγκες. Θέλουμε να έρθουμε στην Αθήνα και να την παρακολουθήσει ο γιατρός και υπάρχει περίπτωση να έρθουμε κάποια στιγμή».

 

Η ίδια η Νόρα Βαλσάμη είπε:

Advertisements

«Είμαι μια χαρά απλά έχω λίγο τη μέση μου. Δεν με χάσατε, θα γίνω καλά, κάνω θεραπείες. Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη. Απλά πονάει λίγο η μέση μου από την υγρασία. Περνάμε πολύ ήρεμα αλλά πολύ μακριά, είμαστε σε ένα βουνό» είπε ενώ αναφέρθηκε στο σπίτι της στη Ραφήνα για το οποίο ανέφερε ότι δεν υπάρχει θέμα (εκκρεμούσε ένας πλειστηριασμός) και ότι θα το φτιάξει ο γιος της.

Για το αν θα επιστρέψει στο θέατρο είπε: « Α πα πα. Κουράστηκα, πολύ δύσκολους ρόλους έπαιξα. Μου λέει ο γιατρός πόσα χρόνια θα παίζω ακόμα και του είπα όσο μπορώ. Τώρα δεν το λέω».

«Μου αρέσει η μοναξιά. Πάντα ήμουν της μοναξιάς. Πεθάνανε όλες οι φίλες μου» είπε και ανέφερε: «Μου λείπει πάρα πολύ η Βουγιουκλάκη, μη μου τη θυμίζεις. Και η Ζωή μου λείπει. Μαζί κοιμόμασταν».

 

znews.gr

 

Advertisements