Ο Νίκος Ψαρράς σχολιάζει την τηλεοπτική πραγματικότητα και αποκαλύπτει το μυστικό για ένα επιτυχημένο σίριαλ.

«Το μυστικό είναι να μην επαναλαμβάνεται. Να μη μιμείται κάτι άλλο. Νομίζω ότι πάσχει από αυτό η ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, καθώς και από έλλειψη φαντασίας» δηλώνει στο Mytv και, παράλληλα, παραδέχεται: «Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τηλεόραση από τη στιγμή που κάτι δεν σε εκφράζει, καθώς είναι πολύ επίπονη δουλειά».

Την ίδια στιγμή, ο ηθοποιός αναφέρεται και στο «φαινόμενο» Survivor λέγοντας: «Δεν είναι τυχαίο που όλος ο κόσμος βλέπει το Survivor φέτος, διότι είμαστε ένας λαός που υποφέρει, που όλη μέρα πιέζεται και το βράδυ δεν θέλει να σκεφτεί. Εγώ το βλέπω, έστω για ένα 20λεπτο. θέλω απλώς να παρακολουθώ κάτι, χωρίς να ξοδέψω καθόλου φαιά ουσία». Συγχρόνως, αποκαλύπτει ότι τα τελευταία χρόνια, παρότι είχε τηλεοπτικές προτάσεις, τις απέρριπτε λόγω των υποχρεώσεων του στο Εθνικό θέατρο, που δεν του άφηναν χρόνο.

Παράλληλα, το φετινό καλοκαίρι πρωταγωνιστεί σε μία από τις σημαντικότερες παρασταθείς ενώ έχει ήδη κλείσει θεατρικά και για τον χειμώνα: «Όλο το καλοκαίρι θα είμαι στους Πέρσες του Αισχύλου με τον θεατρικό Οργανισμό Κύπρου. Ξεκινάμε παραστάσεις στα μέσα Ιουλίου στην Κύπρο, στις 11 και 12 Αυγούστου θα είμαστε στην Επίδαυρο, μετά στη βόρεια Ελλάδα και ολοκληρώνουμε στο Ηρώδειο στο τέλος του Αυγούστου. Παράλληλα, ξεκινάμε πρόβες με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για μια παράσταση που σκηνοθετεί, και στην οποία παίζει και θα αρχίσει τον Οκτώβριο. Μαζί μας είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος».

newsone.gr