Ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τις «μεγάλες στιγμές» της καριέρας του και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά

Advertisements

 

Αποκάλυψε πως όταν πήγε τραγούδι του στη Δήμητρα Γαλάνη έτρεμαν τα χέρια του. «Στη Γαλάνη ήξερα πως εδώ κρινόμαστε πραγματικά», ανέφερε και τόνισε ότι για εκείνον η κρίση της ερμηνεύτριας ήταν πολύ ουσιαστική.

Παράλληλα, θυμήθηκε πως το αντίστοιχο «τρέμουλο» το ένιωσε και με την αγαπημένη του Χάρις Αλεξίου, αν και ο ίδιος ήταν μεγαλύτερος πλέον σε ηλικία, ενώ δήλωσε πως ακόμη πενθεί την απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδι.

Advertisements

«Νιώθω ότι για κάποια κομμάτια μου δεν έχω φωνή», πρόσθεσε.

 

Ερωτηθείς για το αν έχει μετανιώσει που έχει δώσει στίχους του σε καλλιτέχνες, απάντησε πως αυτό έχει συμβεί δύο φορές.

Αναφορικά με την τελευταία τοποθέτηση του Σάκη Ρουβά σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και την απαγόρευση του Νίκου Τερζή να λέει κομμάτια του, απάντησε πως είναι κατά των απαγορεύσεων, ενώ έχει ξεγράψει από τη μνήμη του σχεδόν τα τραγούδια που έχει δώσει στον Σάκη Ρουβά, «οπότε δεν έχω τίποτα να απαγορέψω».

Advertisements

«Ο τρόπος που ο Σάκης Ρουβάς χειρίζεται τη δημόσια εικόνα του, θα ήθελα να είναι το αντίθετο από τη δική μου ζωή», υπογράμμισε.

Σε ό,τι αφορά στα καυστικά του σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος απαντά πως «καλό θα είναι να μάθουμε να διαχωρίζουμε τις δημιουργίες ενός ανθρώπου από τις απόψεις του».

 

Advertisements

in.gr

 

 

Advertisements