Τα φτωχικά παιδικά χρόνια και η επιτυχία που ήρθε στη συνέχεια.

Καλεσμένη της εκπομπής “Νικ ο κλοκ” του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια παραχώρησε στον παρουσιαστή μια συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλα: για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή αλλά και για τα γεμάτα οικονομικές δυσκολίες παιδικά της χρόνια.

670_cd3e906d-0081-4016-9db6-6799b14b81c4

Η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να σημειώνει πια μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο του τραγουδιού αλλά τα όμορφα πράγματα στην ζωή της δεν ήρθαν καθόλου εύκολα. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στον Νίκο Μουτσινά ότι η οικογένειά της δεν ήταν καθόλου ευκατάστατη, αντιθέτως, υπήρχαν φορές που έπαιρνε ρούχα από την εκκλησία για να ντυθεί.

“Είμαστε τέσσερα αδέλφια και η οικογένειά μου δεν είχε χρήματα. Στο σχολείο που πήγαινα σαφώς με πείραζε που έβλεπα τους συμμαθητές μου να φοράνε ακριβά ρούχα και μάρκες και εγώ έπρεπε να φοράω τα μούφα από την λαϊκή. Εγώ φορούσα τα ρούχα που δεν φορούσε άλλο η αδελφή μου και παίρναμε ρούχα και από την εκκλησία. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνω αποταμίευση για μια κακή στιγμή. Θα βοηθήσω αυτούς που αγαπώ, αλλά θέλω να περνάω καλά στη ζωή μου. Μπορεί να πάρω τις φίλες μου να πάμε διακοπές και τα έξοδα να τα καλύψω εγώ. Δεν με πειράζει.”

  Ξεσπά ο Γρηγόρης Πετράκος για το εξώδικο που του έστειλαν: «Το θράσος έχει και τα όριά του»

fthis.gr