Αληθινή, εξομολογητική και ειλικρινής εμφανίστηκε η Ναταλία Γερμανού στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά τη μεταγραφή της στο «Ε».

Advertisements

Η παρουσιάστρια, καλεσμένη στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» μίλησε έξω από τα δόντια για αυτό που δεν άντεχε στο παλιότερο κανάλι και τελικά έφυγε και πήγε στο «Ε». «Το να με στήνουν στον τοίχο και να δέχομαι κριτική για τα νούμερα μου είναι κάτι το οποίο είναι μέσα στη δουλειά, είναι κάτι το οποίο το περιμένω και θα συμβεί και εδώ και σε όποιο κανάλι πάω γιατί αυτή είναι και η δουλειά των ανθρώπων που ασχολούνται με την τηλεόραση, να κρίνουν την ποιότητα της εκπομπής, το αν είσαι καλή παρουσιάστρια, το αν τα νούμερα σου είναι υψηλά χαμηλά κλπ» είπε η Ναταλία.

Συνέχισε: «Για αυτό που λιγάκι ίσως δεν ήμουν πολύ προετοιμασμένη ήταν λιγάκι το μπουρ μπουρ μπουρ που υπήρχε εκ των έσω και λίγο ότι πήγαιναν και λέγαν στα αφεντικά μου, η Ναταλία βγαίνει παντού και γκρινιάζει και λέει ότι είναι πάρα πολύ θυμωμένη και βρίζει το The Voice που προβάλλεται πριν από την εκπομπή της. Που στην ουσία εγώ έκανα το ακριβώς αντίθετο. Εγώ έβγαινα παντού και έλεγα ευλογημένο ας είναι το κανάλι και ο Γιάννης Λάτσιος που ‘βάλαν το The Voice πριν από εμένα, διότι το The Voice έκανε πενήντα, άρα εγώ έπαιρνα ένα lead in πενήντα και το κρατούσα και έκανα τριανταπεντάρια στο «Η Γερμανού ξανάρχεται…». Και πήγαιναν και βαζαν λόγια και πισώπλατα μαχαιρώματα και ίντριγκες. Αυτό το πράγμα δεν αντέχω να το ξαναζήσω. Δεν μπορώ πραγματικά, δεν είναι στον χαρακτήρα μου, δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.»

gossip-tv.gr

Advertisements