Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για το microblading, την τεχνική με την οποία αποκτά κανείς πλούσια, καλοσχηματισμένα φρύδια με ένα ημιμόνιμο αποτέλεσμα.

Καιρός να μάθεις και για τα nano brows, τα φρύδια δηλαδή που χαρίζει μια άλλη, νεότερη πρακτική, που φαίνεται να αντικαθιστά σταδιακά το microblading: το nanoblading.

Αν ψάχνεις κι εσύ να ενισχύσεις τα φρύδια σου και να τους δώσεις ένα φυσικό αποτέλεσμα κάνοντάς τα να δείχνουν όπως τα ονειρεύεσαι, δεν έχεις παρά να διαβάσεις περισσότερα παρακάτω.

 

Τι ακριβώς είναι τα nano brows;

Πρόκεται για μια τεχνική ημιμόνιμου τατουάζ που χαρίζει γεμάτα, fluffy φρύδια, ενώ μιας και είναι τατουάζ, είναι ιδανικά για όσες θέλουν πάντα καλοσχηματισμένα φρύδια που αντέχουν σε ιδρώτα, λιπαρότητα, συχνά μπάνια στη θάλασσα κλπ.

Ποια η διαδικασία;

Για να δημιουργηθούν τα nano brows χρησιμοποιείται μια λεπτή βελόνα τατουάζ, που σχεδιάζει πολύ λεπτές τρίχες στην επιδερμίδα, δίνοντας το εφέ των πολύ φυσικών, γεμάτων φρυδιών. Το γεγονός ότι το χρώμα εγχύεται λίγο πιο βαθιά στο δέρμα χαρίζει το πλεονέκτημα την αντοχής του αποτελέσματος μέχρι και 3 χρόνια το πολύ, ανεξαρτήτως από τον τύπο δέρματός σου.

  2 εύκολες συνταγές ομορφιάς με φράουλες για λάμψη και φωτεινό χαμόγελο

Το αποτέλεσμα; Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της:

 

 

ΠΗΓΗ