Η Νικολέτα Καρρά που πρωταγωνιστεί στην σειρά, “Με τα παντελόνια κάτω”, μίλησε στο περιοδικό PEOPLE για την αγάπη που έχει για τον χoρό, για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν κάποιοι την εξωτερική της εμφάνισης και πως αυτό την επηρέασε επαγγελματικά… Επίσηςι τόνισε πως θα γίνει πολυ καλή μανούλα!

“Διατηρώ τη γραμμή μου με σουβλάκια και γλυκά! Αλλά και πολλή γυμναστική και χορό. Έχω προχωρήσει πολύ και πλέον κάνω προπονήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Πολύ θα ήθελα να διαγωνιστώ κάποια στιγμή στο χορό. Χορό ήθελα να κάνω από μικρή. Όταν ήμουν πιτσιρίκι, χόρευα μόνη μου, έβγαινα στις βεράντες και χόρευα. Το είχα απωθημένο. Πέρσι μετακόμισα στην Κηφισιά και έτυχε να έχω σχολή χορού δίπλα στο σπίτι μου, έτσι ξεκίνησα. Καμιά φορά λέω για πλάκα “θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω χορεύτρια”» , δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να συμμετάσχει στα Dancing With The Stars καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν της το επέτρεπαν!”

karra

Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες, εκτός από την τύχη και τις δυνατότητες, για να πάρεις ένα ρόλο. Έχει να κάνει με τις δημόσιες σχέσεις, τις γνωριμίες, τους κύκλους όπου κινείσαι. Είναι γνωστό πως οι δικές μου δημόσιες σχέσεις ήταν πάντα ανύπαρκτες. Δεν είμαι εγώ αυτό. Ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά επειδή μου άρεσε. Το γύρω-γύρω δεν ήξερα πώς γίνεται και δεν υπήρξε ένας άνθρωπος να με καθοδηγήσει. Θα μου πεις “τώρα που το έμαθες, γιατί δεν το κάνεις;”. Δεν είναι το στιλ μου! Δεν θα μπορούσα να μπω στη διαδικασία να “κυνηγάω” από πίσω ανθρώπους, να προσπαθώ να είμαι φιλική με όλους, να πηγαίνω σε πάρτι… Το κάνω όποτε το θέλω και το απολαμβάνω. Δεν μπορώ να το κάνω για να γνωρίσω κάποιον . Επιλέγω να κάνω παρέα με αυτούς που αγαπώ και με αγαπούν. Έχει τύχει να πω πράγματα που δεν έπρεπε γιατί ακούστηκαν διαφορετικά απ΄ό,τι τα εννοούσα. Έχουν γίνει και παρεξηγήσεις με ανθρώπους του χώρου, γιατί είμαι straight”

Για τον σύζυγό της, Φώτο Πιττάτζη αποκαλύπτει: “Εμπιστευόμαστε πολύ ο ένας την κρίση και τη γνώμη του άλλου, ακόμα και σε επαγγελματικά ζητήματα, έχουμε ίδια ενδιαφέροντα, ίδιες θεωρίες για το τι είναι ευτυχία η απόλαυση. Σπάνια έχουμε τσακωθεί για σοβαρά θέματα και σε αυτές τις περιπτώσεις πάλι στη συνέχεια διαπιστώνουμε ότι εντέλει εμείς τα κάνουμε να φαίνονται σοβαρά. Ακόμα κι όταν παντρεύεσαι, η σχέση με τον άντρα σου είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη. Δεν μπορείς να παραιτηθείς γιατί η σχέση τελειώνει.”

kara3

Νιώθει έτοιμη να γίνει μαμά;”Θέλουμε, αλλά όχι να το βάλουμε στο πρόγραμμα! Δεν θα αγχωθούμε για αυτό. Το να έρθει ένα παιδί το θεωρώ μαγιικό και το κάνεις πεζό με το να το βάλεις σε πρόγραμμα. Θα γίνω πολύ καλή μαμά, αλλά ίσως λίγο υπερπροστατευτική. Έχω πάρει πολλή αγάπη από τους γονείς μου, άσχετα αν τους έχασα νωρίς.”

Η εμφάνιση της, πιστεύει πως τη δυσκόλεψε επαγγελματικά παρά τη βοήθησε… “ Όταν έχεις καλή εμφάνιση, πολλοί σκέφτονται πως κάτι άλλο πρέπει να λείπει. Ταλέντο; Μυαλό; Κάτι! Πάντα πρόσεχα την εμφάνιση μου, αλλά ποτέ δεν πόνταρα σε αυτήν. Ούτε στη ζωή, ούτε στη δουλειά μου. Έχω νιώσει ότι υπάρχει προκατάληψη λόγω της εμφάνισης μου. Προκαλώ όποιον αμφιβάλλει να συνεργαστεί μαζί μου και να του αποδείξω το αντίθετο… Μια φορά ένας κριτικός είχε γράψει, “ Η Νικολέτα Καρρά έκανε καριέρα παρά την εμφάνιση της και όχι χάρη στην εμφάνιση της.” Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι΄αυτό, με έκανε να καταλάβω ότι ασχολήθηκα ουσιαστικά μαζί μου”

tlife.gr