Όλες οι πληροφορίες αναφορικά με το ροζ βίντεο πρώην παίκτριας του φετινού Survivor που διαδόθηκε εδώ και μία εβδομάδα μέσω διαδικτύου! Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η πρώην παίκτρια του ριάλιτι υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων!

Advertisements

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η παίκτρια του ριάλιτι είχε ανταλλάξει με τον σύντροφό της τα videos που είχανε γυρίσει κατά τη διάρκεια της ερwτικής πράξης για δική τους χρήση.

Μάλιστα τα βίντεο αυτά τα είχαν στείλει ο ένας τον άλλον μέσω εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων και μέσω social media. Συγκεκριμένα μέσω του Instagram!

Advertisements

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της, χάκερ απέκτησε πρόσβαση στους λογαριασμούς της σε instagram και Facebook με αποτέλεσμα να υποκλέψει τα βίντεο στα οποία και αποθήκευσε.

Στη συνέχεια επικοινώνησε μαζί της και ζήτησε 50.000 ευρώ για να μην τα διαρρεύσει.

Όταν η παίκτρια απάντησε ότι δεν έχει τα χρήματα απαίτησε 5.000 ευρώ, ενώ έστειλε το βίντεο μέσω εφαρμογής μηνυμάτων σε μέλη της οικογένειας της!

 

Advertisements

Το πόσο έπεσε στα 1.500 ευρώ, ενώ παράλληλα ξεκίνησε η αποστολή του βίντεο σε πολλούς χρήστες! Η συνέχεια είναι γνωστή. Το βίντεο διαδόθηκε αστραπιαία ενώ ανέβηκε σε γνωστά sites του εξωτερικού!
Τις τελευταίες ημέρες η πρώην παίκτρια του survivor κατέβασε το προφίλ στο Instagram και ακολουθεί τις συμβουλές της δικηγόρου της.

Advertisements