Την τελευταία επιθυμία του πατέρα της εκπλήρωσε η Βίκυ Βολιώτη, την οποία είχε αφήσει σε σημείωμα λίγο προτού φύγει από τη ζωή.

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε την Τρίτη 29/11 η Βίκυ Βολιώτη.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, περιέγραψε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά ένα προσωπικό της βίωμα με τον πατέρα της, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

«Ο πατέρας μου είχε χιούμορ. Επειδή τον έχασα νωρίς δεν τον γνώρισα τόσο καλά στο χιούμορ, γιατί όταν είσαι μικρός δεν έχεις κι αυτή τη σχέση με τους γονείς σου» δηλώνει η Βίκυ Βολιώτη. «Απ’ τους γονείς κρατάς πάντα αισθήσεις πιο πολύ, δεν είναι ότι θυμάμαι κάτι που μου ‘πε. Θυμάμαι όλη του την ύπαρξη», είπε αρχικά η Βίκυ Βολιώτη.

Advertisements

 

 

«Μου είχε γράψει ένα σημειωματάκι. Λίγο πριν πεθάνει ήταν αυτό. Είχε καταλάβει ο πατέρας μου ότι εγώ θα κάνω θέατρο, αν και δεν είχα πει ποτέ ότι θα το κάνω αυτό σαν δουλειά. Εκείνος το είχε ψυχανεμιστεί. Μου έγραψε ένα σημειωματάκι, που το ‘χω ακόμα, ότι κάνε ό,τι θέλεις στη ζωή σου αλλά μπες στο πανεπιστήμιο, για να έχεις ένα χαρτί στη ζωή σου και να είσαι σίγουρη», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Μου το έγραψε και του το ‘κανα. Μπήκα στην Πάντειο τότε».

 

Advertisements
Advertisements