Τι ενόχλησε τον τραγουδιστή και τι απάντησε πήρε;

Ένα άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Ρέμο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, κατά το οποίο ο τραγουδιστής φέρεται να ενοχλήθηκε από κάτι που ειπώθηκε για το πρόσωπό του και να ζήτησε εξηγήσεις.

Την αποκάλυψη έκανε ο Τζίμης Πανούσης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town, όταν ρωτήθηκε από τον Αντώνη Μποσκοΐτη σχετικά με την σάτιρα και τα πρόσωπα στα οποία στρέφονται τα… βέλη του.

panousis

 

«Η σάτιρα δεν κωλώνει σε αναπηρίες, δεν κωλώνει σε τίποτα. Σατιρίζει και τον χοντρό και τον ομοφυλόφιλο, έχει αριστοφανικές καταβολές και πιο άγριες ακόμη. Σάτιρα κάνει κάποιος μέχρι και στον εαυτό του, κάτι που είναι το δυσκολότερο. Από εκεί ξεκινάς και μετά πας σε ό,τι άλλο θες να κάνεις με τα κρεμμυδάκια. Σε αυτή τη δουλειά, να ξέρετε, της σάτιρας εννοώ, δεν πρέπει να ταυτίζεις τη δημόσια εικόνα σου με αυτό που είσαι στην πραγματικότητα. Κάποια στιγμή μου τηλεφώνησε ο Αντώνης Ρέμος να μου κάνει τσαμπουκά γιατί τον σατιρίζω. Του είπα: «Αν δεν σε σατιρίζω εγώ και κάνας άλλος, δεν θα υπάρχεις», είπε χαρακτηριστικά.

faysbook.gr