Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Λάουρα Νάργες η οποία έφερε στον κόσμο πριν από λίγο καιρό ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Advertisements

 

Το απόγευμα της Τετάρτης η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο στιγμιότυπο. Αυτή τη φορά έδειξε τα σημάδια που απέκτησε στο σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Μέσα από ένα instastory δείχνει τις ραγάδες που απέκτησε την τελευταία εβδομάδα της εγκυμοσύνης και αποφάσισε να επισκεφθεί τον δερματολόγο της.

Advertisements

«Με είδαν οι δερματολόγοι μου και μου λένε ”Λάουράκι, όπως είσαι μπες για θεραπεία”. Οι περισσότερες φυσικά της έκαναν την εμφάνισή τους την τελευταία εβδομάδα της εγκυμοσύνης και αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Αύριο το σημείο αυτό θα είναι αρκετά ερεθισμένο! Ωστόσο γίνεται ανάπλαση και σε 15 ημέρες, στο επόμενο μας ραντεβού, θα έχουμε ήδη πρόοδο! Είναι κόκκινες οι ραγάδες και η κατάσταση σώζεται συγκριτικά πιο εύκολα», έγραψε συγκεκριμένα στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Λάουρα Νάργες.

 

Advertisements
Advertisements