Μην χασετε

«Μου κουνιέται το δόντι»: Το απρόσμενο περιστατικό που έκανε την Νατάσα Θεοδωρίδου να διακόψει την συναυλία, από τα γέλια

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας στη χώρα, βρέθηκε στην Έδεσσα το βράδυ της Τετάρτης, όπου και συνομίλησε με τις μικρές θαυμάστριες της πάνω στην σκηνή.

 

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο από τη μαγευτική βραδιά στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, όπου την βλέπουμε να περιτριγυρίζεται από μικρά κορίτσια. Τα παιδιά έκαναν κομπλιμέντα στην ερμηνεύτρια πως μυρίζει ωραία και την αγκάλιαζαν. Βέβαια την παράσταση έκλεψε ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο ανέβηκε στην σκηνή και είπε φωναχτά στην Νατάσα Θεοδωρίδου πως της κουνιέται το δόντι, με τους θεατές να γελούν.

Η τραγουδίστρια είπε στο μικρό κορίτσι πως καλό είναι αυτό τώρα, γιατί αργότερα μεγαλώνοντας θα κουνιέται η καρδιά της.

Advertisements

 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησή της για τη μουσική βραδιά: «Εχθές στην Έδεσσα είχα την πιο ζεστή παρέα.. τα παιδιά…με αγκάλιαζαν μου έλεγαν όμορφα αγνά λόγια..τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου και με την αγάπη μας αυτό το μέλλον θα είναι φωτεινό…μικροί μου φίλοι μου δώσατε ενέργεια και δύναμη να συνεχίσω.. σας αγαπάω…».

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα