Συγκλονίζει συμφοιτήτρια της 24χρονης Αναστασίας Αδαμίδου, η Νάντια Κακουσάντζε, η οποία ανήρτησε ένα βίντεο στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο μιλά για την αδικοχαμένη νεαρή, η οποία έχασε την ζωή της στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

«Ποιος τόλμησε να σου πάρει αυτά τα όνειρα, ποιος τόλμησε να σε πάρει μακριά μας. Δεν θα σε αποχαιρετήσω μικρούλα μου, γιατί θα ζεις για πάντα στην καρδιά μου», αναφέρει μεταξύ άλλων στο συγκινητικό βίντεο η Νάντια.

 

Η Νάτια Κακουσάντζε, αναφέρει:

Advertisements

Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένα κορίτσι 19 χρονών και εγώ στα 28 θα γνωριζόμασταν κατά τύχη στο δεύτερο έτος οδοντιατρικής και θα δέναμε τόσο πολύ.

Η λίστα με τα ονόματά μας μας έβαλε δίπλα δίπλα και για πέντε χρόνια ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Σε κάθε εργαστήριο, σε κάθε κλινική, σε κάθε διάλειμμα, σε κάθε δύσκολη στιγμή, ήμασταν εκεί η μια για την άλλη, είτε λύνοντας απορίες, είτε κρατώντας την σιελαντλία ως βοηθοί. Πόσο θα μου λείψουν αυτά τα μικρά ζεστούλικα χεράκια σου, που σε πείραζα και λέγαμε πόσο μοιάζουν αυτά με αυτά των παιδιών μου.

Θα μου λείψει αυτό το όμορφο χαμόγελό σου, με το οποίο με καλημέριζες λέγοντας μου ‘’καλημέρα Ναντιούλα μου’, όπως χαρακτηριστικά με φώναζες. Μου έλεγες σιγανά ‘’έλα κόρη βγάζουμε selfie, ας τα έχουμε να θυμόμαστε’’ έλεγες, λες και τό’ξερες…..

 

Advertisements

Ήσουν σοβαρή όταν έπρεπε να ήσουν, αστεία εκεί που έπρεπε, ήσουν μια ευγενική ψυχή, ήσουν ένα κορίτσι που ξεχώρισες στην καρδιά μου.

Εδώ σε αυτή την φωτο, ήταν η πρώτη μας συνάντηση μετά το πτυχίο, που είχαμε τολμήσει να πούμε φωναχτά τα όνειρα μας, τα σχέδια μας. Είχες ήδη επιλεχθεί ως μεταπτυχιακή στον τομέα της προσθετικής, που τόσο ήθελες και τελείωσες και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

 

Advertisements

Μας έλεγες πόσο ευγνώμων ήσουν για τους γονείς σου, που σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα και πως μια μέρα θα τους το ανταποδώσεις….. Πώς να ξεχάσω με πόση ζεστασιά και ενθουσιασμό μιλούσες για τον Δημήτρη και πως μια μέρα θα μας τον γνώριζες.

Αυτή η μέρα ήταν η τελευταία φορά που σε αγκάλιασα μικρούλα μου, αυτή τη μέρα μας μίλησες για όλα σου τα όνειρα και για όλους όσους είχες στην καρδιά σου…

Ποιος τόλμησε να σου πάρει αυτά τα όνειρα, ποιος τόλμησε να σε πάρει μακριά μας. Δε θα σε αποχαιρετήσω μικρούλα μου γιατί θα ζεις για πάντα στην καρδιά μου.

Εις το επανιδείν μικρούλα μου!!!

Advertisements

 

 

Advertisements