Σπάει τη σιωπή της η 27χρονη που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι και παραδέχτηκε ότι είναι φίλοι με τον άντρα της 25χρονης κατηγορούμενης και όχι ζευγάρι.

Advertisements

 

Το θύμα, μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται σπάει τη σιωπή της και μιλάει αποκλειστικά στο newsit.gr. Περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έγιναν χθες το απόγευμα σε δρόμο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Ακόμα σοκαρισμένη από το περιστατικό μας αφηγείται όσα διαδραματίστηκαν έξω από το σπίτι της αδερφής της.

«Πήγα το απόγευμα στην αδερφή μου. Και βλέπω την 25χρονη έξω από το σπίτι της αδελφής μου να έχει βγάλει τις παντόφλες της και ότι κάτι έκρυβε στο χέρι της. Με γλυκό τρόπο μου φωνάζει από μακριά «έλα αγάπη μου να μιλήσουμε» λέει στο newsit.gr η 27χρονη και συνεχίζοντας προσθέτει:

Advertisements

«Εκείνη την ώρα σκέφτηκα ότι έπρεπε να τρέξω μακριά. Δεν πρόλαβα όμως να κάνω βήμα και εκείνη ήρθε γρήγορα προς τα εμένα και μου έδωσε δύο μαχαιριές στην κοιλιά και ένα στον ώμο. Η αδερφή μου άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και στα χέρια της κρατούσε τον ανιψιό μου που έκλαιγε. Ειδοποιήσαμε τον πατέρα μου και ήρθε αμέσως και με είδε μες τα αίματα».

Ο πατέρας της 27χρονης μόλις έφτασε στο σημείο απευθυνόμενος στην 25χρονη τη ρώτησε γιατί το έκανε αυτό στην κόρη του και την χτύπησε. «Ο πατέρας μου της είπε ότι έπρεπε να έρθει να μιλήσει και όχι να δίνει μαχαιριές για έναν άντρα. Της είπε ότι θα την σκοτώσει και της έδωσε δύο μπουνιές και της τράβηξε τα μαλλιά». Μετά από λίγο ήρθε το ασθενοφόρο και η αστυνομία» αυτά είπε το θύμα.

Η 27χρονη που δέχτηκε την επίθεση με το μαχαίρι παραδέχτηκε ότι είναι φίλοι με τον άντρα της 25χρονης κατηγορούμενης ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ζευγάρι. «Είμαστε φίλοι εδώ και σχεδόν 8 χρόνια και βγαίναμε μαζί για βόλτες, μπάνια. Ήμασταν κολλητοί, δεν είμαστε ζευγάρι. Απλά εκείνη ζηλεύει και δεν ξέρει τι “λέει” από το στόμα της και τι κάνει».

Advertisements

 

Μάλιστα αποκαλύπτει στο newsit.gr ότι πριν λίγο καιρό, η 25χρονη της είχε επιτεθεί και πάλι.

«Με είχε δείρει πριν σχεδόν δύο μήνες όταν με είχε δει στον δρόμο. Μου είχε σκίσει τα ρούχα. Δεν είχε όμως μαχαίρι τότε» λέει η 27χρονη και συνεχίζοντας αναφέρει «μετά το περιστατικό που έγινε, εκείνη είχε κρυφτεί και στον άντρα της δεν έλεγε τίποτα από αυτά που έκανε. Εγώ τον είχα ενημερώσει και τότε και δεν είχα κάνει μήνυση».

Η 27χρονη χειρουργήθηκε στην κοιλιά και η κατάσταση της υγείας της μέρα με την ημέρα βελτιώνεται.

Advertisements

 

newsit.gr

Advertisements