Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την καταγγελία ότι ο πρώην συνεργάτης των Ράδιο Αρβύλα έκανε διαρροή βίντεο και εικόνων της με ερωτικό περιεχόμενο σε πoρνογραφικά sites, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live.

 

Η νεαρή κοπέλα, 30 ετών σήμερα, αποκάλυψε ότι είχε σκεφτεί να κάνει κακό στον εαυτό της, μετά τη διαρροή των προσωπικών της στιγμών με τον γνωστό παρουσιαστή.

 

Advertisements

Ο διάλογος της Τατιάνας Στεφανίδου με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Τατιάνα: Εσύ είχες δύο χρόνια σχέση με αυτόν τον άνθρωπο έτσι;

Πρώην σύντροφος: Ναι, ναι.

Τατιάνα: Σου είχε δείξει κάποια τέτοια δείγματα;

Advertisements

Πρώην σύντροφος: Δεν είχα καταλάβει κάτι. Από τις πρώτες μας συνευρέσεις ήθελε να βιντεοσκοπούμαι. Εγώ ήμουν και σε πιο μικρή ηλικία, λίγο άμαθη, δεν ήξερα πολλά από αυτά τα πράγματα. Απλά έκανα ο,τι μου έλεγε. Να πω την αλήθεια δεν ήταν και κάτι που μου άρεσε, αλλά το έκανα. Μάλιστα είχα και εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο άτομα λόγω του ονόματός του και της ηλικίας του. Με κάποιον άλλον μπορεί να μην το έκανα. Λόγω του ονόματος του θεωρούσα Ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι… Δεν θα ρίσκαρε από τη στιγμή που ήταν δημόσιο πρόσωπο και αυτό μου έδωσε μία άνεση να το κάνω, μια ασφάλεια.

Τατιάνα: Το καταλαβαίνω… Πότε άρχισε να δημοσιοποιεί τις προσωπικές στιγμές; Ενώ ήσασταν ακόμα μαζί;

Πρώην σύντροφος: Από το πρώτο εικοσαήμερο κιόλας.

 

Advertisements

Τατιάνα: Εσένα ποιος σε ειδοποίησε ότι το κάνει αυτό;

Πρώην σύντροφος: Με είδε μία γνωστή μου, με αναγνώρισε και επειδή της είχα αναφέρει κιόλας ότι έχουμε τραβήξει κάποια βίντεο, κατάλαβα ότι είμαι εγώ, μου τα έστειλε, μπήκα να τα δω, και από ένα βίντεο μετά, ψάχνοντας τον τίτλο και το username, είδα ότι είχε σε τρία διαφορετικά site προφίλ, δηλαδή υπήρχαν αυτά τα βίντεο, μαζί με άλλα βίντεο και φωτογραφίες από άλλες κοπέλες. Επειδή είδα σήμερα ότι βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι ήταν μια στιγμή, ήταν κάτι που το έκανε για καιρό, είχε οκτώ χρόνια κανάλι. Και ήταν και πολλές άλλες κοπέλες, πολλές φωτογραφίες και ανάμεσα τους και τρία δικά μου βίντεο και περίπου τριακόσιες φωτογραφίες.

Τατιάνα: Εσύ όταν το είδες τι του είπες;

Πρώην σύντροφος: Αυτό έγινε αφού είχαμε χωρίσει, οπότε δεν του είπα κάτι, γιατί δεν είχε νόημα απλά κινήθηκα αμέσως νομικά.

Advertisements

Τατιάνα: Δε μιλήσατε;  Δεν τον πήρες τηλέφωνο να του πεις τι έχεις κάνει;

Πρώην σύντροφος: Όχι, ήμουν σε τέτοια κατάσταση, δεν υπήρχε λόγος. Μάλιστα, ο ίδιος μου έλεγε συνέχεια ότι προσέχει να μην διαρρεύσει. Γι’ αυτό το λόγο τα περνούσε αμέσως από το κινητό του στον  υπολογιστή, για λόγους ασφαλείας όπως μου έλεγε.

Τατιάνα: Πήγες και έκανες μήνυση κατευθείαν μόλις κατάλαβες τι έχει κάνει;

Πρώην σύντροφος: Ναι, ναι. Δυστυχώς μέχρι σήμερα γίνονται κοινοποιήσεις και από άλλα άτομα, ξανά και ξανά. Και ενώ είχε γίνει η μήνυση και ο ίδιος δε το γνώριζε, και ενώ ήταν σε άλλη σχέση, ανέβασε και ένα άλλο βίντεο, έκανα αμέσως καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε η διαδικασία αυτοφώρου που εκείνος κρύφτηκε και το απέφυγε και τότε είναι που έμαθε ότι εκκρεμεί και αυτή η κατηγορία εις βάρος του. Αυτό ήταν Απρίλιος του 2019.

Advertisements

Τατιάνα: Άρα αυτός όταν του έκανες μήνυση, δεν το έμαθε, αρχικά, ότι του έκανες μήνυση;

Πρώην σύντροφος: Όχι, δεν το γνώριζε. Τη μήνυση την κατέθεσα στην εισαγγελία, εδώ στην Αθήνα.

Τατιάνα: Ανέβασε δηλαδή κι άλλο βίντεο;

Πρώην σύντροφος: Ναι το τέταρτο βίντεο.

Advertisements

Τατιάνα: Και εσύ τι έκανες μετά;

Πρώην σύντροφος: Τότε, επειδή το είδα επί τόπου, έκανα αμέσως καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε η διαδικασία αυτοφώρου.

 

Τατιάνα: Στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε καθόλου;

Advertisements

Πρώην σύντροφος: Όχι. Δήλωσε ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί πράγμα που δεν ισχύει γιατί ταξίδεψε στην Αλόννησο, τον είδαν όλοι επειδή κυκλοφορούσε με το μηχανάκι.

Τατιάνα: Τι εντύπωση έχεις για αυτό τον άνθρωπο; Για ποιο λόγο το έκανε όλο αυτό;

Πρώην σύντροφος: Δε μπορώ να ξέρω τι έχει ο καθένας στο μυαλό του, προφανώς του έδινε ικανοποίηση και επιβεβαίωση.

Τατιάνα: Με την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» προσπάθησες να επικοινωνήσεις;

Advertisements

Πρώην σύντροφος: Όχι και οι ίδιοι δεν ήξεραν κάτι γιατί και ο ίδιος μου είπε ότι δεν ήξεραν κάτι. Δεν ήξερε κανείς.

Τατιάνα: Τώρα που βγήκε και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, αυτό πώς το άκουσες;

Πρώην σύντροφος: Κατ’ αρχάς λέει ότι επανόρθωσε εμπράκτως, δεν κατάλαβα τι εννοεί, πως επανόρθωσε εμπράκτως . Ίσα ίσα προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου.

 

Advertisements

Τατιάνα: Σου είχε πει απέσυρε τη μήνυση για να σε παντρευτώ;

Πρώην σύντροφος: Μου είπε ότι άλλαξε, ότι το μετάνιωσε και να αποσύρεις τη μήνυση για να μου δείξεις ότι με αγαπάς, δηλαδή συναισθηματικά με εκβίασε όπως και τώρα δηλαδή Αισθάνομαι άσχημα γιατί είχα κάποια αισθήματα γι αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα.

Τατιάνα: Σου είχε ζητήσει συγνώμη κατ ιδίαν για αυτά που είχε κάνει;

Πρώην σύντροφος: Ζήτησε, αλλά η συγγνώμη του δεν ήταν ειλικρινής δηλαδή ήταν προσχηματική, απλά για να με επηρεάσει για να γλυτώσει. Μετά ανέβασε και άλλα βίντεο. Και σε μένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα από αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν, με στεναχώρησε παρά πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου Αυτό δεν μπορώ το διαχειριστώ ακόμη και τώρα.

Advertisements

 

 

tlife.gr

 

Advertisements