Μελίνα Μακρή: «Είναι πολύ δύσκολο να έχεις γεννήσει και να μην έχεις το μωρό σου να το πάρεις αγκαλιά»

 

Advertisements

Η Μελίνα Μακρή μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη και στο μωράκι της που γεννήθηκε πρόωρα.

Μιλώντας στην εκπομπή η Μελίνα Μακρή αναφέρθηκε επίσης στα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και πώς βίωσε εκείνη την περίοδο.

«Συνολικά πήρα 20 κιλά. Δεν αγχώνομαι πολύ, μέχρι στιγμή έχω χάσει τα 10. Πέρασα δύσκολη εγκυμοσύνη και είχα δύσκολο τοκετό. Στον 8ο μήνα πέρασα και κορονοϊό και λόγω αυτού, γέννησα πολύ νωρίτερα. Στενοχωρήθηκα, δεν πίστευα ότι γεννάω, σκεφτόμουν ότι θα είναι κάποια επιπλοκή», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πόσο δύσκολα ήταν όταν το πρόωρο μωράκι της μπήκε σε θερμοκοιτίδα.

 

«Το μωρό μπήκε σε θερμοκοιτίδα δύο φορές. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις γεννήσει και να μην έχεις το μωρό και να είναι σε θερμοκοιτίδα. Λόγω covid, δεν μπορούσα ούτε αγκαλιά να το πάρω, το κοιτούσα πίσω από το τζάμι».

Η Μελίνα Μακρή για τον σύζυγό της μίλησε με όμορφα λόγια, λέγοντας πως είναι πολύ καλός μπαμπάς ενώ σημείωσε ότι αν ήταν εφικτό θα ήθελε να μη δουλεύει τόσες πολλές ώρες ώστε να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο παιδί τους.

Advertisements

 

Όσον αφορά την μητρότητα, στο τέλος της συνέντευξης, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει αρκετές φοβίες.

«Δεν έπαθα επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά είχα έντονες φοβίες. Όπως να μην πέσω απ’ τις σκάλες με το μωρό. Ένα βράδυ νόμιζα ότι το παιδί δεν ήταν στην κούνια!» είπε η Μελίνα Μακρή.

Advertisements