Σε ταξίδι αναψυχής στη Σαουδική Αραβία βρίσκονται αυτές τις μέρες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, παρέα με αγαπημένους φίλους.

 

Οι αναρτήσεις αυτές τις μέρες πολλές, τόσο από τον Σάκη Τανιμανίδη όσο και από τη Χριστίνα Μπόμπα. Κάποιοι ίσως να σχολιάσουν και να στάξουν χολή για το ζευγάρι που άφησε πίσω του τα παιδιά, όμως αυτό δεν τους επηρεάζει αρνητικά. Κάθε άλλο και οι δύο ξέρουν πολύ καλά ότι στα social media υπάρχουν εκείνοι που απολαμβάνουν να βλέπουν όμορφες φωτογραφίες και εκείνοι που σχολιάζουν αρνητικά κάθε φωτογραφία που δεν ταιριάζει σε έναν πατέρα και μια μάνα.

 

Advertisements

Στο ταξίδι τους στη Σαουδική Αραβία πάντως, τα σχόλια πέραν από το γιατί άφησαν τις κόρες τους κινήθηκαν και στο γιατί ταξίδεψαν εκεί, τι ακριβώς συμβαίνει με τα δικαιώματα των γυναικών και γιατί το ζευγάρι πιάνεται χεράκι- χεράκι.

 

 

Advertisements

Όλα τα σχόλια για το ταξίδι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Βλέπεις με 738 χιλιάδες followers η Χριστίνα και με 998 χιλιάδες followers ο Τανιμανίδης, είναι φυσικό στα posts που κάνουν να υπάρχουν και οι αντιδράσεις. Αυτή τη φορά, στο ταξίδι αυτό με τους μεγάλους ουρανοξύστες, το πικ νικ στην έρημο, το φαντασμαγορικό σόου με τα drones και την επίσκεψη στη Formula E (αγώνες με ηλεκτρικά αυτοκίνητα) . Κι αν στον περισσότερο κόσμο, το ταξίδι στη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας φάνηκε εξωτικό, υπήρξαν αρκετά σχόλια που ασχολήθηκαν με το πού είναι οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα. Ε, η Χριστίνα επέστρεψε στις μικρές της και με ένα story τόνισε πως επέστρεψε στην πραγματική ευτυχία απαντώντας κάπως έτσι και στο κακεντρεχές σχόλιο που έγραφε:

 


Με ευκολία αφήνουν τα παιδιά τους για διακοπές αυτοί… Τα χρόνια περνούν κ η βρεφική ηλικία δεν θα γυρίσει πίσω…. Οπότε πρέπει να χαρούν τα παιδιά τους τώρα κ δόξα το θεό το ζευγάρι έχει κάνει τόσα ταξίδια στη ζωή τους που αν κάνουν ένα λιγότερο δε θα πάθουν κ τπτ… Υπάρχουν ζευγάρια που δεν έχουν κάνει κανένα.. Η Αδικία της ζωής…

Η εμφάνιση της Χριστίνας που… προβλημάτισε

Όσο για την εμφάνιση της Μπόμπα με ανοιχτό ντεκολτέ, χωρίς μαντήλα στη Σαουδική Αραβία και το πώς κρατήθηκε χέρι με χέρι με τον σύζυγό της, τα σχόλια ήταν κάπως έτσι:

Advertisements

«Επιτρέπουν να κυκλοφορεί γυναίκα εκεί χωρίς αμπαγια; Πάει χάλασαν και αυτοί. Δεν μας επέτρεπαν χωρίς μαντήλα και το ράσο τους, ήταν πολύ αυστηρά, φαίνεται πως κάτι άλλαξε», «Περπατώντας τρίζουν τα πλακάκια αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικών που είναι ανύπαρκτα εκεί…αλλά όλα καλά, το βίντεο να βγει και τα Saudi nights, υπερασπιστές των δικαιωμάτων όταν μας συμφέρει», «Καταραμένη φτώχεια. τι επίδειξη πλούτου είναι αυτή», «περπάτημα σα να πιστεύουν ότι είναι διάσημοι στη Σαουδική Αραβία ξέρω εγώ».

Σε αυτά τα σχόλια, ήρθε η απάντηση επίσης από τους fans του ζευγαριού που έγραφαν:

«Ηρεμήστε λίγο στα σχόλια, ο άνθρωπος ανέβασε ένα βίντεο με την γυναίκα του, τόσο απλά και τόσο ήρεμα, αν ήταν κανένας άλλος τίποτα δεν θα λέγατε, αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν την ζωή τους και μην τρώγεστε με τα ρούχα σας συνέχεια σε κάθε ανάρτηση τους. Μακάρι όλοι να αγαπούσαν και να σέβονταν την γυναίκα τους όπως ο Σάκης και αν εκεί τους βλέπουν ας περνούν παράδειγμα».

 

Advertisements


 

Advertisements