Καλεσμένος «Στη Φωλιά των Κου Κου» ήταν σήμερα ο Στέφανος Χίλας που αποχώρησε από το MasterChef και μίλησε για όλα. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής απάντησε στη Μαρίνα Ντεμολλάι, αποκάλυψε τι έχει συμβεί με τον Ιωάννη και τη Μαρία και εξομολογήθηκε πως είναι single.

Advertisements

«Είμαι μόνος μου αυτήν την περίοδο στη ζωή», δήλωσε με μια κάποια αμηχανία στον «αέρα» της εκπομπής, όταν η Κατερίνα Καραβάτου τον ενημέρωσε πως οι περισσότερες ερωτήσεις που έστειλαν οι τηλεθεατές για τον Στέφανο αφορούσαν το αν έχει σχέση ή όχι.

 

«Η μητέρα μου είναι 42 χρόνων και ο πατέρας μου 50. Η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία και έχω μεγαλώσει στην Αθήνα και τα περισσότερα καλοκαίρια τα έχω περάσει στην Κέρκυρα που είναι ο νονός μου και τα δυο αδέλφια της μητέρας μου», ανέφερε χαρακτηριστικά για την οικογένειά του.

«Μέχρι και σήμερα δεν έχω καταλάβει γιατί έγινε η αρνητική κριτική από τον Τζαμάλ. Έπεσα λίγο από τα σύννεφα. Δεν το περίμενα», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος.

Advertisements

 

Την ίδια στιγμή αναφερόμενος στη Μαρίνα Ντεμολλάι είπε: «Η Μαρίνα δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος, δεν θα την ήθελα για παρέα. Από την αρχή είχα παρατηρήσει ότι δεν ταιριάζουμε, μακριά και αγαπημένοι. Αλλά δεν μου άρεσε γενικά όλο αυτό το κομμάτι που παρουσίαζε, άλλο παρουσίαζε μπροστά μας και άλλο πίσω μας» και συνέχισε: «Εγώ δεν είχα καμία διαφωνία με τον Ιωάννη λόγω της Μαρίας. Με τον Ιωάννη ξεκίνησε όλο αυτό μέσω της παρέας που είχαμε, εγώ, ο Ιωάννης, Διονύσης και Ράπτης, και κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η κόντρα. Μετά έγινε αυτό με τη Χριστίνα στην ομαδική και εκεί έγινε το μπλακάουτ και χωριστήκαμε εντελώς».

Και εξήγησε: «Ξεκόψαμε με την παρέα, κάτσαμε και τα είπαμε, τους είπα ο καθένας το δρόμο του. Αργότερα μου ζήτησε συγγνώμη ο Ιωάννης και του ζήτησα κι εγώ».

 

Advertisements

Τέλος, ανέφερε: «Η Κωνσταντίνα δεν πιστεύω ότι είναι κακός άνθρωπος, αλλά επηρεαζόταν πολύ από τη Μαρίνα. Η Μαρίνα άμα θέλει να σε προσεγγίσει και να σε επηρεάσει, θα το κάνει, είναι χειριστικός άνθρωπος. Θεωρώ ότι υποστήριξε την Κωνσταντίνα απλά για να κερδίσει η ίδια κάτι».

 

 

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements