Η στιγμή της πρώτης οντισιόν του MasterChef που δε χορταίνουμε να βλέπουμε!

Advertisements

Ο Χρήστος Μπάρκας μαγείρεψε στους κριτές του MasterChef παναρισμένα βατραχοπόδαρα με άγρια χόρτα. Καλός γνώστης των πρώτων υλών που χρησιμοποίησε αλλά με πολύ περιορισμένες εικόνες μαγειρικές πέρα από την ιδιαίτερη πατρίδα του τα Γιάννενα ήταν τα σχόλια του Σωτήρη Κοντιζά για το πιάτο του που τελικά κατάφερε να του χαρίσει μια ποδιά, αλλά όχι χωρίς διεκδίκηση.

 

Ο λόγος όμως που η οντισιόν του γοητευτικού Χρήστου Μπάρκα έγινε από το βράδυ της Δευτέρας που το Master Chef έκανε πρεμιέρα viral ήταν μια στιγμή ασυνεννοησίας ανάμεσα σε εκείνον και τον Πάνο Ιωαννίδη. Ο κριτής προσπαθούσε να του εξηγήσει πως έπρεπε να καθαρίσει τα χόρτα καλύτερα για να μην κρατάνε χώμα και του έδωσε να δοκιμάσει αυτό που είχε ετοιμάσει.

«Το κρατς;» τον ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης… «Το κράτησα λίγο ελαφρώς» είπε ο Χρήστος Μπάρκας και ο Πάνος Ιωαννίδης κρατ’σ’ το γέλιο του! «Όχι, όχι το κρατς που κάνει μέσα, είναι χώμα, δεν σου λέω ότι το κράτησες», εξήγησε με καλή διάθεση ο κριτής. «Στα Γιάννενα εμείς τις λέξεις τις κόβουμε» εξήγησε και ο διαγωνιζόμενος χαμογελώντας λίγο αργότερα στην κάμερα.

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements