Μην χασετε

MasterChef: Επικές ατάκες Κοντιζά σε Κουτσόπουλο για να του «κλέψει» τον παίκτη!

Advertisements

Οι κριτές του MasterChef διεκδικούν στην ομάδα τους τους καλύτερους μάγειρες.

 

Το MasterChef πέρασε στη φάση των bootcamps με μάχη εκτός από τις ποδιές και ανάμεσα στους κριτές που θέλουν ο καθένας τους καλύτερους στην ομάδα τους. Ο Πάνος Τόγιας βρέθηκε με δύο ποδιές στα χέρια του, μία από τον Σωτήρη Κοντιζά και μία από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που ξεκίνησε να τον παρακινεί να επιλέξει τη δική του, αλλά ο Σωτήρης Κοντιζάς παρενέβη:

 

«Για να μην σε μπερδεύει, νομίζω ότι και οι δύο ποδιές είναι κατάλευκες και καλοδιπλωμένες, και τα αρχικά δεν έχουν καμία απολύτως σημασία. Σημασία έχει ποιος ηγείται μιας ομάδας και πόσο μάλλον όταν μπαίνεις σε μια κουζίνα θέλεις αυτό τον ηγέτη να τον βλέπεις και όχι να είναι περασιά με το ύψος των πάγκων», είπε ο κριτής και κλάσματα του δευτερολέπτου αργότερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του και συνέχισε αγέρωχος τη διεκδίκηση:

Advertisements

«Ο θείος Λεωνίδας είναι έτοιμος να ανοίξει τις κατάλευκες φτερούγες του οι οποίες είναι γεμάτες θαλπωρή, μαγειρική γνώση, ζεστασιά γαστρονομική και να μπεις από κάτω να σε καλύψουν και να σου μάθουν πράγματα.»

«Με κάτι ντελικάτο με είχες παρομοιάσει και από εκεί είχες πει μια γλυκοπατάτα. Φαίνεται και στο κεφάλι του», επέμεινε ο Κοντιζάς.

 

«Λοιπόν… γλυκοπατάτα ή ένα άγνωστο ψάρι;», έθεσε το ερώτημα ο Κουτσόπουλος που τελικά πήρε τον Πάνο στην ομάδα του.

«Άνοιξε τώρα τις φτερούγες σου!» σχολίασε… ύπουλα ο σιωπηλός σε όλη τη διαδικασία Πάνος Ιωαννίδης.

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα