Η Μαρίνα Ντεμολλάι, μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού MasterChef, υπ’ αριθμόν 5, έφυγε από το παιχνίδι μετά από 6 εβδομάδες και ενώ πλέον έμειναν 12 παίκτες.

Advertisements

 

Ειδικότερα, η Μαρίνα Ντεμολλάι βρέθηκε στον τάκο, καθώς η ομάδα της, η μπλε ομάδα, έχασε στην τυφλή γευσιγνωσία με 10-9 από την κόκκινη ομάδα, όπου δοκιμάζοντας πιάτα και με δεμένα μάτια, έπρεπε να βρούνε τα υλικά.

Υποψήφια, λοιπόν, ήταν τα τρία μέλη της μπλε ομάδας που αποτελούνται από τον Παύλο Χάππιλο, την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και την Μαρίνα Ντεμολλάι, με την τελευταία να ξεσπά σε κλάματα που δεν κέρδισε την ασυλία και θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τους φίλους της.

 

Εν συνεχεία, λοιπόν, η πρόκληση που περίμενε τους τρεις τους ήταν ένας… μπακαλιάρος.

Η guest σεφ για το πιάτο αντιγραφής ήταν η Κωνσταντίνα Φάκλαρη που ετοίμασε μπακαλιάρο τυλιγμένο σε λάχανο με πουρέ πράσο και αγκινάρες.

Advertisements

Ένα πιάτο με αρκετές τεχνικές και δυσκολίες γι΄αυτό και οι σεφ τους έδωσαν 80 λεπτά χρόνο προετοιμασίας.

  Just the 2 of us: «Σκάσε λίγο. Γιατί λες τόσες εξυπνάδες;» - Αγανακτισμένος ο Σταμάτης Φασουλής με τη Σάσα Σταμάτη

Όλοι στον εξώστη έπεσαν πάνω στον Παύλο για να τον βοηθήσουν με τις δύο κοπέλες να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις για να τα καταφέρουν.

 

Από την άλλη, η Μαρίνα ζητούσε παυσίπονα για το χέρι της μιας και το κοπάνησε στον τοίχο μετά τη γευσιγνωσία για να μην το κοπανήσει στον Στέφανο που την είχε εκνευρίσει προηγουμένως. «Χτύπησα το χέρι μου όταν βγήκαμε από την ασυλία από τα νεύρα μου, κοπάνησα κάτι για να μην κοπανήσω κάποιον που έλεγε “το βρήκα αυτό , το βρήκα εκείνο” κι έχασε από τον πρώτο γύρο. Τη γλίτωσε πραγματικά. Δεν είμαι άνθρωπος που χρησιμοποιεί τη βία αλλά όταν ο άλλος είναι εριστικός…» είπε στην κάμερα.

Τελικά, η Μαρίνα έχασε καθώς όπως είπε η guest σεφ Κωνσταντίνα Φάκλαρη βρήκε πέτρα και άμμο στο πιάτο της, κάτι που όπως είπε δεν θα περνούσε καν το πάσο σε ένα εστιατόριο…

 

Advertisements

 

Η Μαρίνα Ντεμολλάι συγκινήθηκε, οι κριτές παρότι την «χαντάκωσαν», είπαν καλά λόγια, όπως και η ίδια η παίκτρια, που απευθυνόμενη σε αυτούς είπε: «Σας ευχαριστώ… φαίνεται ότι το αγαπάτε όλοι και είστε 100% αληθινοί».

Το αποτέλεσμα αποτελεί έκπληξη καθώς η Μαρίνα ήταν από τις πιο δυνατές παίκτριες του διαγωνισμού κι από τις πιο ηχηρές παρουσίες. Ενδιαφέρον θα έχει το πως θα διαμορφωθούν από εδώ και πέρα οι ισορροπίες, αφού η ίδια συγκέντρωνε αρκετά αρνητικά σχόλια από τους συμπαίκτες της.

  Ελεονώρα Μελέτη: «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι άρρωστος, χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης»

 

Advertisements

πηγη