Μετά τη ανατρεπτική αποχώρηση του Στέφανου Χίλα από το MasterChef, ο Νίκος Σκορδάκης με αντίπαλο τον Αντώνη Μητρόπουλο και ο Αλέξανδρος Συνοδινός με αντίπαλό του την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου μπήκαν στην κουζίνα και μαγείρεψαν για να διεκδικήσουν την είσοδό τους στον διαγωνισμό.

Advertisements

 

Με μια μοναδική συνταγή, ο νικητής του MasterChef 3 Μανώλης Σαρρής δυσκόλεψε αρκετά τα πράγματα για τον Νίκο και τον Αντώνη! Ωστόσο μόνο ένας πήρε ποδιά και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Σκορδάκη, ο οποίος μπαίνει ξανά στο σπίτι του reality μαγειρικής. Από την άλλη, ο Αντώνης Μητρόπουλος αποχώρησε οριστικά από το MasterChef.

 

Advertisements

Back to back όμως ήταν η μαγειρικές δοκιμασίες και ο Λάμπρος Βιακάρος δημιούργησε ένα ιδιαίτερο και μοναδικό πιάτο για την Κωνσταντίνα και τον Αλέξανδρο! Οι δυο παίκτες μονομάχησαν… μέχρι τελικής πτώσεως, ωστόσο μόνο ένας κατάφερε να κερδίσει την τελευταία ποδιά! Η Κωνσταντίνα έκανε σοβαρά λάθη στην κουζίνα, κάτι που της στέρησε την είσοδό της στο παιχνίδι. Ο Αλέξανδρος είναι ο παίκτης που συμπληρώνει την τελική 12αδα.

 

Αυτή είναι η τελική 12αδα του διαγωνισμού:

Ιωάννης Αυλωνίτης, Μαρία Λαζαρίδου, Λία Μακροστέργιου, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Διονύσιος Σαρακίνης, Τζιοβάνι Σκαράτζι, Νίκος Σκορδάκης, Αλέξανδρος Συνοδινός, Παναγιώτης Τζαμαλής, Παύλος Χάππιλος, Ανούς Χεριμιάν.

Advertisements

 

πηγη

Advertisements