Σε μια μονομαχία για γερά νεύρα είδαμε, στο MasterChef της πέμπτης, να διαγωνίζονται η Μαργαρίτας Νικολαΐδη, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Παύλος Χάππιλος. Δύο ήταν εκείνοι που θα έπαιρναν το εισιτήριο για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR ενώ ένας ή μία θα έβλεπε οριστικά την πόρτα της εξόδου.

 

Στην πλέον σημαντική φάση του διαγωνισμού, η παραμικρή απόκλιση από το πρωτότυπο πιάτο του chef Νίκου Θωμά, όπως ήταν επόμενο, θα ήταν και μοιραία. Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο από τον chef, που τον χαρακτηρίζει η σημασία που δίνει στην πρώτη ύλη καθώς και η δύναμη της απλότητας και όχι της πολυπλοκότητας.

Έπειτα από την δοκιμή και των τριών πιάτων, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κουτσόπουλος και ο chef Νίκος Θωμάς βρέθηκαν απέναντι από τους παίκτες του MasterChef προκειμένου να τους ανακοινώσουν την τελική τους βαθμολογία για το αποτέλεσμα των πιάτων τους.

  Μαρία Κορινθίου: «Γνωρίζω χρόνια ποιοι είναι όλοι αυτοί και για αυτό είχα κάνει τις επιλογές μου»

Σε μια σκληρή βαθμολογική μάχη το αποτέλεσμα ήταν δεδομένο. Και έτσι, παρελθόν από το MasterChef αποτελεί στο εξής ο Nίκος Σκορδάκης!

 

πηγη