Στο χθεσινο επεισόδιο του MasterChef, ο Διονύσης, ο Ιωάννης και ο Κωστής κλήθηκαν να δώσουν τη δική τους μαγειρική τους μάχη, προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους στο reality. Οι τρεις άνδρες φόρεσαν τις ποδιές τους και μπήκαν στην κουζίνα για να φτιάξουν τέσσερα πιάτα, δύο αλμυρά και δύο γλυκά.

Advertisements

 

Καλεσμένοι στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης ήταν τα δίδυμα αδέρφια που έχουν ξεχωρίσει στους χώρους της ζαχαροπλαστικής και της μαγειρικής, Δημήτρης και Θανάσης Σταμούδης. Οι δυο τους έφτιαξαν δύο εντυπωσιακά πιάτα, τα οποία κλήθηκαν να αντιγράψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο λόγος για ένα εικονικό ριζότο σελινόριζας με χτένια και beurre blanc κόλλιανδρου και τσούρος με καραμέλα φουντούκι, σοκολάτα και γρανίτα τεκίλα.

 

Ο Διονύσης, ο Ιωάννης και ο Κωστής προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους, όμως μόνο δύο κατάφεραν να παραμείνουν στο MasterChef.  Ο λόγος για τον Διονύση και τον Ιωάννη. Ο διαγωνιζόμενος που έκανε τη χειρότερη προσπάθεια και τελικά είδε την πόρτα της εξόδου είναι ο Κωστής.

  Βάνα Μπάρμπα για Φιλιππίδη: «Η άποψή μου δεν αλλάζει. Όταν ένας άνθρωπος είναι στα κάτω του, καλό είναι να μην λέμε τίποτα.»

 

Advertisements

Λίγη ώρα πριν…

Ιωάννης, Διονύσης και Κωστής είναι οι υποψήφιοι που θα παλέψουν για την παραμονή τους στο MasterChef, μόνο που ο τελευταίος δεν το πήρε και πολύ καλά.

Το γεγονός ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Πάνο, που είναι ο αρχηγός της Κόκκινης ομάδας, τον έβγαλε εκτός εαυτού όταν ο πρώτος δήλωνε στους κριτές ότι τον δυσκόλεψε από άποψη αρμοδιοτήτων το να είναι ο αρχηγός και θέλει κι άλλη ευκαιρία για να αποδείξει κάτι παραπάνω. Από την άλλη ο Κωστής που δεν πίστεψε καν τα λεγόμενα του Πάνου θεωρώντας ότι λέει ψέματα και ξέσπασε λέγοντας: «Μπούρδες, αυτά τα λένε μόνο κάτι κότες εκ του αποτελέσματος για να δικαιολογήσουν την φωτιά στον κ…ο τους.»

 

Advertisements

πηγη1 
πηγη2