«Μια πρώτη πρόταση έγινε από το Mega για να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί»…
Οι δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή στην εκπομπή “Με το καλημέρα” αναμένεται να συζητηθούν καθώς ρίχνουν λάδι στη φωτιά όσον αφορά την κόντρα του με τον Πέτρο Κωστόπουλο που κρατάει από πέρυσι το καλοκαίρι. Όταν ρωτήθηκε ο Μάρκος για τα αρνητικά σχόλια του Πέτρου εναντίον του, απάντησε:

«Μέσα στους ανθρώπους που λυπάμαι είναι και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Άνθρωποι που τους θεωρούσα έξυπνους και ευφυείς, αποδείχτηκε τελικά ότι δεν είναι τόσο όσο θα ήθελαν να δείχνουν. Το ότι κάνω δυο εκπομπές, η μία στην πρωινή ζώνη του Mega που προφανώς θα ήθελε να είναι γιατί μόνο έτσι εξηγείται όλο αυτό το μένος εναντίον μου και ένα βραδινό show που από ότι ξέρω θα ήθελε να κάνει αλλά δεν ευδοκίμησε η πρότασή του στο Mega λόγικο είναι να θυμώνει, να τον στεναχωρεί αυτό και να τον πληγώνει και να φέρεται έτσι εναντίον μου. Πραγματικά πια, δεν στεναχωριέμαι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που σχολιάζουν τη δουλειά μου».

Ο Μάρκος Σεφερλής αποκάλυψε ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για τη συνέχεια της πρωινής εκπομπής στην επόμενη σεζόν. «Μια πρώτη πρόταση έγινε από το Mega για να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί. Από εκεί και πέρα θα γίνουν και άλλες συζητήσεις μέχρι να φτάσουμε στην τελική μορφή της εκπομπής που θα γίνει του χρόνου», είπε.

 zappit.gr