Την απώλεια του αγαπημένου της πατριού, Σάββα Ροδόπουλου, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει η Μαρία Λουίζα Βούρου, η οποία μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, αλλά και τη μητρότητα.

Advertisements

 

«Ήταν ένα καλοκαίρι για μένα δύσκολο, γιατί είχα την απώλεια του πατριού μου, μπαμπάς για εμένα. Ήταν αναπάντεχο αυτό, με είχει αγαπήσει πιο πολύ από όσο μπορεί να με αγαπήσει ένας άνθρωπος. Ήταν πάντα χαμογελαστός και περήφανος. Ότι νέο κάνω θέλω να του το πω και με δυσκολεύει που δεν μπορώ να το κάνω», δήλωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Όσον αφορά στη μητρότητα: «Είναι ένα ταξίδι πολύ ιδιαίτερο. Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα λίγο πιο εύκολο. Στη δική μας περίπτωση, επειδή με τον άντρα μου ήμασταν λίγο χρονικό διάστημα μαζί και από απόσταση, δεν είχαμε προλάβει να βρούμε τα πατήματά μας στη σχέση μας».

 

Για μια ενδεχόμενη επιστροφή στην τηλεόραση: «Το πρώτο χρόνο με το παιδί δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω τηλεόραση. Δεν είχα καθημερινά βοήθεια με τον μικρό δεν μου ήταν εύκολο και δεν μπορούσα να βρω πρόγραμμα. Το τελευταίο διάστημα είμαι σε αναζήτηση. Θέλω να επιστρέψω γιατί είναι κάτι που μου αρέσει, το κάνω από το 2007. Θέλω να βρω κάτι που θα μου ταιριάζει και θα μπορώ να το υποστηρίξω».

  Άντζελα Δημητρίου: «Ο ιδανικός σύντροφος θα πρέπει να αγαπήσει την οικογένεια μου και μετά εμένα»

Advertisements

 

znews.gr

Advertisements