Advertisements

Στην πιο ήρεμη και πιο ώριμη φάση της ζωής της, βρίσκεται η Μαρία Κορινθίου, η οποία βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show.

Η λαμπερή ηθοποιός αποδεικνύει πως υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τη θαυμάσει κανείς, πέρα από την εμφάνισή της. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον δύσκολο μονόλογο που καλείται να ερμηνεύσει στο θέατρο, αλλά και για την πρωτότυπη φωτογράφιση που εμπνεύστηκε από την αγάπη της για την ιστορία.

Advertisements

Ποια είναι η θέση της απέναντι στην απόλυτη απελευθέρωση των παιδιών και ποια η στάση της απέναντι στην κόρη της, Ισμήνη; Επίσης, απάντησε στα σχόλια που δέχτηκε όταν φωτογραφήθηκε δίπλα σε ζωγραφιά της Παναγίας, και πήρε θέση σε όσους τη θεωρούν προκλητική, λόγω των πληθωρικών της αναλογιών.

«Είμασε καλά, το περνάμε όλοι μαζί και το παιδί. Είναι σταθερά ο Γιάννης, τον παρακολουθούμε και για το οξυγόνο και για τη θερμοκρασία του», είπε αρχικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η συνέντευξη έγινε πριν εντοπιστεί η ηθοποιός θετική στον κορονοϊό.

«Έχω ηρεμήσει πολύ, είμαι πολύ καλά», δήλωσε η ηθοποιός η οποία αποκάλυψε ότι πέρασε ένα ήρεμο καλοκαίρι αλλά έντονο για την ψυχολογία της. «Αισθανόμουν μια έντονη αλλαγή μέσα μου. Πατήθηκε αυτό το κουμπί. Κάθε φορά υπάρχει μια κομβική ψυχολογική στιγμή στον καθένα μας. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου με καλό τρόπο», πρόσθεσε.

«Στη ζωή μου με ενοχλεί η ρουτίνα και η καθημερινότητα, όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Δεν μου αρέσει να βολευόμαστε. Είμαι στη φάση της ζωής μου που κάνω 100% αυτό που θέλω. Θέλω να γεμίζει την ψυχή μου γιατί μια ζωή την έχουμε».

 

Advertisements

Για τις φιλίες τους: «Ποτέ δεν έκανα πολύ παρέα με κάποιον. Είμαι πολύ κοινωνική και μου αρέσει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους, να μαθαίνω μέσα από αυτούς, όμως όταν έχει να κάνει σε πιο κλειστό οικογενειακό περιβάλλον, είμαι πολύ δύσκολη. Είναι λίγοι οι άνθρωποι που μπαίνον στο σπίτι μου και δεν έχουν αλλάξει».

«Δεν μου αρέσει η υπερβολική απελευθέρωση», είπε, όσον αφορά στην κόρη της. «Υπάρχουν πάρα πολλοί κίνδυνοι. Αυτή η μάστιγα των social media θέλει πάρα πολύ προσοχή. Η Ισμήνη δεν θεωρεί ότι είναι κόρη κάποιων. Αγαπάει και σέβεται το θέατρο και τους ανθρώπους του και δεν το βλέπει σαν κάτι εξωπραγματικό. Θέλει να γίνει ηθοποιός και με βρίσκει σύμφωνη αν είναι αυτό που λαχταράει η ψυχούλα της».

 

Για τη φωτογραφία με την Παναγία και τον σάλο που προκάλεσε: «Είχα κάνει φωτογράφηση για τη σειρά ρούχων που έχω σε μία καφετέρια. Εκεί η διακόσμηση ήταν μεξικάνικη. Σε μια γωνιά υπήρχε μια ζωγραφιά με την καθολική Παναγία. Πιάστηκαν από την εικόνα, ντροπή μου, ότι βγήκα πάλι γυμνή κλπ. Θα κατακριθώ επειδή έχω πλούσιο ντεκολτέ και φοράω τον σταυρό μου. Προκαλώ γιατί έχω μεγάλο στήθος. Εγώ έχω πολύ μεγάλη σχέση με τα Θεία, έχω αδυναμία στην Παναγία. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπορεί να έχω κάνει κάποια project. Δεν το καταλαβαίνω, είμαι σε μια καφετέρια. Είναι υπερβολή και ανούσιο. Ξέρω ακριβώς πώς πρέπει να μιλήσω και τι πρέπει να κάνω για να προκαλέσω. Δεν το κάνω, δεν θέλω να το κάνω και δεν με ενδιαφέρει».

 

znews.gr

Advertisements

 

Advertisements