Τραγικό ήταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη.

Advertisements

Ο ηθοποιός πέρασε την πόρτα του «Σωτηρία» τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κοροναϊό και για εφτά ημέρες έδωσε τη δική του μάχη. Πλέον βρίσκεται σπίτι του και αναρρώνει.

 

Θετική όμως βρέθηκε και η σύζυγός του αλλά και η κόρη του

Η Μαρία Κορινθίου ήταν σήμερα καλεσμένη στο «Πρωινό» και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της αλλά και του Γιάννη Αϊβάζη.

Advertisements

Περιέγραψε πώς κόλλησε και πώς πέρασαν οι δύσκολες ημέρες στο νοσοκομείο και τα όσα είπε ανατριχιάζουν.

«Βγήκε με έναν συνεργάτη και κόλλησε. Τη Δευτέρα είχα έρθει στα στούντιο του ΑΝΤ1 γιατί είχα γυρίσματα για τον Αρναούτογλου και το Ρουκ Ζουκ. Γύρισα από τα γυρίσματα και δεν ήταν καλά», είπε και πρόσθεσε:

 

Advertisements

«Φοβήθηκα. Ήταν κίτρινος. Νόμιζα ότι ήταν καρδιά του μέτρησα το οξυγόνο και δεν ήταν καλά. Στις 2:00 το βράδυ τον πήγα στα έκτακτα περιστατικά και εκεί διαγνώστηκε με Covid και μετά τον πήγα στο «Σωτηρία». Αισθάνθηκα πολύ περίεργα, ότι τον πέταξα σε μια είσοδο νοσοκομείου και τον παράτησα. Δεν με άφηναν. Του Γιάννη του βγήκε σε εκνευρισμό. Είχε νεύρα πολλά εκείνη τη μέρα, φοβήθηκε κιόλας ήταν και μόνος του. Μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο», συνέχισε.

Ο Γιάννης φοβήθηκε το ενδεχόμενο να τον διασωληνώσουν, γιατί δυστυχώς διασωλήνωσαν έναν ακριβώς δίπλα του. Σοκαρίστηκε. Εκείνη την ημέρα που έγινε τα μάτια του ήταν χαμένα. Στεναχωρήθηκε πολύ και για τον συνάνθρωπό του», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο Πρωινό.

 

«Αυτός ο άνθρωπος μπήκε δύο μέρες αφού ήταν ο Γιάννης μέσα. Ήταν καλά φαινομενικά και κάποια στιγμή έρχονται μέσα και του λένε: “Πρέπει να πάρετε την οικογένειά σας τηλέφωνο”. Είναι άτιμο. Δεν ξέρεις αν κοιμηθείς και ξυπνήσεις με πνευμονία. Πήρε ο άνθρωπος τηλέφωνο και τους είπε: «Σε χαιρετώ τώρα γιατί δεν ξέρω αν θα σου μιλήσω ξανά». Τον κοίμησαν και τον διασωλήνωσαν. Μου είπε ο Γιάννης ότι άκουσε ακόμα και τον ήχο από τη διασωλήνωση» πρόσθεσε η Μαρία Κορινθίου και συνέχισε:

Advertisements

«Ο συγκεκριμένος ήταν ανεμβολίαστος μέσα εκεί που ήταν ο Γιάννης ήταν ο μόνος εμβολιασμένος και ήταν αυτός που βγήκε και πιο γρήγορα. Όλοι οι άλλοι ήταν ανεμβολίαστοι».

 

in.gr

 

Advertisements

 

Advertisements