Η Μαρία Μπακοδήμου, εκτός από επιτυχημένη παρουσιάστρια, είναι και μια στοργική μητέρα -ο ρόλος αυτός, μάλιστα, όπως έχει πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της είναι ο ωραιότερος της ζωής της.

Η ίδια έχει αποκτήσει δυο γιους, από τον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, τον  16 χρονών Νικήτα και τον 14 ετών Άρη, τους οποίους λατρεύει.

Μέχρι πρότινος, ήταν ελάχιστες οι φορές που είχαμε δει την Μαρία Μπακοδήμου σε κάποια δημόσια εμφάνιση με τους γιους της, καθώς η παρουσιάστρια φροντίζει να κρατάει την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, περήφανος για τα παλικάρια του, τα οποία έχουν μεγαλώσει πολύ, ανήρτησε στο Instagram μια selfie που έβγαλε μαζί τους, κατά τη διάρκεια βραδινής τους εξόδου στο ταϊλανδέζικο εστιατόριο «Blue Bamboo» στο κέντρο της Αθήνας.

13248724_1706963416258202_1034113210_n

Σε παλαιότερη συνέτευξής της στην εφημερίδα Espresso, η Μαρία Μπακοδήμου είχε δηλώσει για τη σχέση των παιδιών της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, αλλά και της ίδιας μαζί του μετά το διαζύγιό τους: «Εχουν πολύ καλή σχέση με τον Δημήτρη, όπως και εγώ άλλωστε. Είμαστε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια που απλώς δεν ζει μαζί. Ήταν επιλογή μας αυτή και περνάμε πολύ όμορφα και τα παιδιά βλέπουν τους γονείς τους χωρίς προβλήματα. Το ότι χώρισα ήταν μια απόφαση και για να αλλάξω τη ζωή μου. Κάτι δεν πήγαινε καλά και έγινε αυτή η αλλαγή. Το ενδεχόμενο να κάνω έναν δεύτερο γάμο δεν το αποκλείω, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν θα το έκανα στη φάση που είμαι αυτήν την περίοδο».

faysbook.gr