Μάχη για την ζωή του δίνει ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις τεσσάρων μηνών στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, επειδή ο πατέρας του… δεν άντεχε το κλάμα του!

Advertisements

 

Χθες Σάββατο, ο 20χρονος, Αλβανικής καταγωγής, πατέρας και η συνομήλικη Ελληνίδα σύντροφός του, μετέφεραν το μωρό τους με σπασμούς στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε και μώλωπες στο κορμάκι του. Εκεί κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ ήδη από το Νοσοκομείο Καλαμάτας ενημερώθηκε η τοπική Ασφάλεια για το συμβάν και πως το βρέφος έφερε εμφανή τραύματα, όπως μώλωπες και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συμπτώματα του «συνδρόμου ανατάραξης».

Με την σειρά της, η Ασφάλεια Καλαμάτας ενημέρωσε τις Αρχές στην Αθήνα και, όταν το ζευγάρι έφτασε στην πρωτεύουσα, προσήχθησαν αμέσως στις αστυνομικές Αρχές, όπου ο πατέρας παραδέχτηκε πως, ενώ η σύζυγός του έλειπε στην εργασία της και φύλαγε εκείνος το παιδί τους, το μωράκι έκλαιγε και εκείνος εκνευρίστηκε, οπότε το… πίεσε πολύ και το ταρακούνησε βίαια.

Advertisements

Συνελήφθησαν και οι δύο γονείς

Στην έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ζευγαριού στο χωριό Αετός του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, εντοπίστηκε ένα φυτό κάνναβης, ένα πιστόλι και σφαίρες που κατείχαν παράνομα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν, τελικά, και οι δύο γονείς – ο πατέρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού του, ενδοοικογενειακή βία, για τον νόμο περί ναρκωτικών και περί όπλων και η μητέρα για τις δύο τελευταίες κατηγορίες, και θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

 

Advertisements