Υπάρχουν καλά νέα για αυτούς που είναι τόσο κουρασμένοι από τη συνεχή δουλειά αλλά ακόμα δεν καταφέρνουν να κοιμηθούν σε μία αξιοπρεπή ώρα το βράδυ.

Advertisements

Σίγουρα θα έχεις νιώσει τόσο εκνευρισμένη με τον εαυτό σου επειδή νιώθεις κουρασμένη την επόμενη μέρα, αλλά τίποτα δεν αλλάζει και αυτός ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται μέχρι που πεθαίνεις; Λοιπόν, τώρα δε χρειάζεται να νιώθεις ενοχές που δεν ξαπλώνεις την ώρα που πρέπει να κοιμηθείς.

Σύμφωνα με τον ειδικό στην ευεξία Daniel Browne και συγγραφέα του βιβλίου The Energy Equation, που ειδικεύεται στο να βοηθάει εργαζόμενους υψηλής απόδοσης να επιτύχουν μία καλύτερη ισορροπία στη ζωή τους, το να κοιμάσαι μία ή δύο ώρες λιγότερο από τις συνιστώμενες οκτώ ώρες μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει περισσότερο.

Ο Browne πιστεύει ότι ο λιγότερος ύπνος σου δίνει περισσότερη ενέργεια και κάνει τους ανθρώπους να βρίσκονται σε μεγαλύτερη εγρήγορση και να είναι πιο ευτυχισμένοι, επειδή τους παρέχει περισσότερο χρόνο στη διάρκεια της ημέρας. Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε πρέπει να διαθέτουμε πολύ περισσότερη ενέργεια από αυτή που νομίζαμε.

Επίσης, αυτά είναι υπέροχα νέα και με βάση μία νέα έρευνα που ήρθε στο φως και αποκάλυψε ότι οι μισές μητέρες χάνουν τον ύπνο τους κάθε βράδυ επειδή ανησυχούν για την καριέρα τους.

shape.gr

Advertisements