Με δάκρυα στα μάτια και τον Μπραντ Πιτ να της σφίγγει το χέρι, μίλησε η Αντζελίνα Τζολί για την «μάχη» της με τον καρκίνο, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, πως είχε τον ίδιο γιατρό με την μητέρα της, που «έφυγε» από την ασθένεια, σε ηλικία 56 ετών, πριν από περίπου οκτώ χρόνια!

«Με την μητέρα μου είχαμε την ίδιο γιατρό και κάποιες από τις ίδιες νοσοκόμες… Η γιατρός που με χειρούργησε ήταν εκείνη που χειρούργησε την μητέρα μου. Προφανώς, η μητέρα μου της είχε πει “υποσχέσου μου ότι θα βγάλεις τις ωοθήκες της Αντζελίνα και, έτσι, κατά κάποιο τρόπο, θα είμαστε μαζί”», είπε η 40χρονη σταρ, σε κοινή συνέντευξη με τον σύζυγό της, η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, προβλήθηκε από την εκπομπή «The Today Show», την Δευτέρα.

021115205911_1360
Σύμφωνα με την Αντζελίνα, η μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράντ και η γιατρός είχαν συμφωνήσει κρυφά να υποβληθεί κι εκείνη σε διπλή προληπτική μαστεκτομή, προκειμένου να μειωθούν οι αυξημένες πιθανότητες να προσβληθεί από καρκίνο του μαστού: «κλάψαμε και οι δύο όταν η γιατρός μου είπε ”το υποσχέθηκα στην μητέρα σου και θα το κάνω”», πρόσθεσε η ηθοποιός.

  Λένα Παπαρρηγοπούλου: «Έχω βιώσει δύο φορές την παρουσία του Θεού - Ο Χριστιανισμός είναι αποκάλυψη»