Το να αγαπάς αυτό που κάνεις είναι το παν. Τι γίνεται όμως όταν αγαπάς πολλά ή έχεις κλίση σε περισσότερα από ένα; Πως παίρνεις τη σωστή κατεύθυνση; Πως ξέρεις ότι είναι το σωστό και πόσο πρέπει να ρισκάρει κανείς; Η Dr. Νάνσυ Μαλλέρου αναλαμβάνει να σε βοηθήσει γιατί τελικά το σημαντικότερο όλων είναι να είσαι και να νιώθεις καλά με τη ζωή και τις επιλογές σου!

“Θεωρώ  τυχερούς τους ανθρώπους που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να κάνουν με τι ζωή τους. Εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς. Πάντα μου άρεσαν πολλά και ήμουν αρκετά καλή στα περισσότερα με τα οποία καταπιανόμουν. Έχοντας κάνει μια μεγάλη περιπετειώδη πορεία θα μοιραστώ μαζί σας 10 στρατηγικές που με βοήθησαν. Εύχομαι να σας χρησιμεύσουν και να σας εμπνεύσουν να βρείτε την κλίση σας…”

ΟΙ 10 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
1. Αποδεχθείτε ότι μπορεί να έχετε παραπάνω από μία κλίση. Η φύση μας έχει προικίσει με εξαιρετικά χαρίσματα και δεξιότητες!

2. Ψάξτε το συναίσθημα που σας λείπει από αυτό που κάνετε τώρα, και με βάση αυτό αναζητήστε το επόμενο.

3. Ό,τι κι αν κάνετε τώρα, δώστε του το 100% σας. Το συναίσθημα της επιτυχίας και της ολοκλήρωσης εξαρτάται κατά μεγάλο ποσοστό από τη δική σας αφοσίωση και το συναίσθημα ότι δώσατε τον καλύτερό σας εαυτό.

4. Σταματήστε τις δικαιολογίες.

5. Ξεβολευτείτε και ρισκάρετε. Πειραματισθείτε γενναία και αποφασιστικά.

6. Πιστέψτε στον εαυτό σας. Πείτε στον εαυτό σας κάθε μέρα όσες περισσότερες φορές μπορείτε: «Ό,τι κι αν μου φέρει η ζωή, εγώ πάντα τα καταφέρνω».

7. Δοκιμάστε διαφορετικά πράγματα και βρείτε κάτι καλό σε ό,τι καταπιάνεστε.

8. Συγκεντρωθείτε σε ένα πράγμα τη φορά. Η εστίαση θα σας βοηθήσει να φέρετε τα καλύτερα αποτελέσματα και να καταλήξετε πιο γρήγορα αν αυτό είναι το ιδανικό για εσάς.

9. Δουλέψτε με τις αξίες σας και κάντε επιλογές που είναι σε αρμονία με αυτές.

10. Μην αφήσετε κανένα (ούτε τον εαυτό σας) να σας πει ότι δεν γίνεται! Να θυμάστε:«Δεν κάναμε αυτό που δεν ποθήσαμε πολύ».