Ο Κώστας Τσουρός συνάντησε μία από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου, τη Λήδα Πρωτοψάλτη, για μία σπάνια συνέντευξη.

Advertisements

 

Με αφορμή τη μουσική παράσταση «Όμορφη Πόλη» στην οποία συμμετέχει έκανε αναδρομή στην καριέρα της ενώ έφερε στον νου της και τη γνωριμία της με τον Μίκη Θεοδωράκη.

«Ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν φυσικό φαινόμενο, άνθρωπος παθιασμένος με τη ζωή, την τέχνη και τον πολιτισμό. Εγώ τον ήξερα από 8 χρονών».

Πρόσθεσε δε και ένα παράπονο από τα παλιά. «Πήγαινε ο καθένας στην Επίδαυρο και δεν με φωνάζανε. Ήτανε το παράπονό μου».

 

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, είπε:

Advertisements

«Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν ήταν γι’ αυτό ο Δημήτρης Λιγνάδης. Δεν ξέρω, τι να πεις; Γι’ αυτό λέμε ότι η ζωή είναι δύσκολη. Τι άλλο να σου τύχει από αυτό; Στεναχωρήθηκα, θλίβομαι. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα. Μπερδεύεται ο κόσμος και χάνει την εμπιστοσύνη του στους ηθοποιούς. Οι ηθοποιοί και αυτοί είναι άνθρωποι, με αδυναμίες, με ό,τι θέλεις».

  Αννίτα Πάνια σε Άννα Βίσση: «Στον γάμο μου παντρευόσουν πιο πολύ εσύ παρά εγώ. Εγώ δεν χαιρόμουν καθόλου, ένιωθα τόσο κομπλεξικά»


znews.gr

Advertisements