Η τάση του leopard print είναι ακόμα hot και συνεχίζουμε να βλέπουμε παντού γύρω μας παλτό με το συγκεκριένο μοτίβο, τσάντες, φουλάρια, παντελόνια και οτιδήποτε άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί. Ασφαλώς, το leopard print δεν λείπει και από το μανικιούρ και έχουμε δει πάρα πολλές παραλλαγές του.

Advertisements

Δεν ξεφεύγουν ωστόσο πολύ από τους κλασικούς χρωματισμούς και… μιας που δεν μιλάμε για κάποιο παλτό που χρυσοπληρώσαμε… Κάπως το έχουμε βαρεθεί. Εξακολουθεί ωστόσο να μας αρέσει και εννοείται, θέλουμε να ακολουθήσουμε την τάση. Ο πιο εύκολος τρόπος να βάλουμε λοιπόν μία διαφορετική πινελιά στο leopard print είναι να το δούμε κάπως αλλιώς και να αντλήσουμε έμπνευση από το αγαπημένο μας μέσο δικτύωσης: Τo instagram! Εκεί, οι fashionistas και οι nai artists πραγματικά έχουν αφησει ελεύθερη τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους και έτσι, βρήκαμε τα πιο ευφάνταστα και διαφορετικά animal print nail art ever!

Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι εύκολο να τα αντιγράψεις όλα (αν και το συγκεκριμένο μοτίβο δεν είναι δύσκολο) όμως μπορείς να τα φέρεις στα μέτρα σου ή να πας μία φωτογραφία στη δική σου μανικιουρίστ. Σε κάθε περίπτωση, παρακάτω θα βρεις τα δέκα σχέδια που μας ξετρέλαναν για να διαλέξεις το δικό σου και θέλουμε να μάθουμε ποιο σου άρεσε περισσότερο!

πηγή

Advertisements