Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού καθώς πλήθος κόσμου θεώρησε προκλητικό το ότι εκείνος και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνουν lux διακοπές, και θεώρησαν ότι η Αλεξάνδρα του «τρώει χρήματα». 

 

Τη δική της αλήθεια μέσα από stories στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μετά το ξέσπασμα του Στάθη Σχίζα, έγραψε η πρώην σύντροφός του, Άννα Μαρία Κατσαρού. Η personal trainer τοποθετήθηκε για τη γέννηση της κόρης τους, ενώ αποκάλυψε πως μένει στην ίδια γειτονιά στην Άρτα με τη μητέρα του νικητή του Survivor, προκειμένου εκείνος να τη βλέπει όποτε μπορεί.

«Να σας πω κι εγώ λοιπόν δύο λόγια για τη ζωή μου, γιατί λένε τόσα οι άλλοι δημόσια και δε μιλάω μήνες. Νομίζω πως έχω κι εγώ το δικαίωμα να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή εν τέλει. Το ’12 έκανα μία σοβαρή σχέση με ένα παιδί. Το ’14 ήρθε το κοριτσάκι μου και ήταν συνειδητή επιλογή και των δύο. Το ’17 ήταν ο οριστικός χωρισμός μου για όσους ξεχνάνε.

Advertisements

Όταν χώρισα για πρώτη φορά, ήμασταν Άρτα οικογενειακώς και απλά έμεινα εκεί για λίγο. Δεν πήρα το παιδί από την Αθήνα εγώ.

Συνεχίζω λοιπόν, μένω εδώ 6 χρόνια στην ίδια γειτονιά με τη μητέρα του μπαμπά της μικρής μου καθώς μεγαλώνω μαζί της την κόρη μου, είναι για μένα στήριγμα καθώς έχω χάσει και τους δύο γονείς μου. Οπότε έτσι μπορεί να τη βλέπει κάθε μέρα και όταν προλαβαίνει δηλαδή από τις πολλές δουλειές του.

Κι επειδή η κόρη μου μεγαλώνει και σύντομα θα διαβάσει όλα αυτά στο Ίντερνετ, να της τονίσω πως τη φέραμε με απόλυτη αγάπη σε αυτή τη ζωή. Ακόμα κι όταν χωρίσαμε, είμαστε πάντα δίπλα της, πως θα βλέπει πάντα τον μπαμπά της και πως την αγαπάμε πολύ. Ακόμα κι αν προχωρήσαμε στα προσωπικά μας, όπως κάνει πολύς κόσμος, εκείνη θα είναι πάντα η προτεραιότητά μας» έγραψε η Άννα Μαρία Κατσαρού στο Instagram.

Advertisements


 

«Αναφέρετε το ότι δεν κάνω διακοπές με το παιδί μου χωρίς να ξέρετε τι συμβαίνει στο σπίτι του κάθε ανθρώπου το οποίο είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα… Αν παρατηρήσατε η κόρη μου δεν ήρθε στον τελικό… Αν σκεφτείτε λίγο καλύτερα θα βρείτε και τις απαντήσεις…» έγραψε χθες ο Στάθης Σχίζας αναφορικά με την απουσία της κόρης του από τις διακοπές του.

Advertisements