Γιατί δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μπορεί να λέτε σε φίλες σας πως κάνετε δίαιτα, στην πραγματικότητα όμως δε χάνετε όσο θέλετε, απογοητεύεστε και δε σας βγαίνει το αποτέλεσμα που θέλετε. Μήπως δεν ακολουθείτε τους κανόνες που θα έπρεπε και κάνετε του κεφαλιού σας;

Αποκλείετε τα αγαπημένα σας φαγητά: είναι πολύ δύσκολο να παραμείνετε πιστοί στη δίαιτά σας, όταν δεν μπορείτε να φάτε κανένα αγαπημένο σας φαγητό. Εντάξτε τα και αυτά στο πρόγραμμα.

Αποφεύγετε ολόκληρες κατηγορίες τροφίμων: Ένα διαιτητικό πρόγραμμα που σας παροτρύνει να εξαφανίσετε εντελώς από τη διατροφή σας κάποια από αυτές τις μεγάλες κατηγορίες τροφίμων μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με την πάροδο του χρόνου.

Προσδοκάτε πολλά και σε σύντομο διάστημα: εφόσον παχύνατε σε ένα χ διάστημα, δε γίνεται να περιμένετε πως θα αδυνατίσετε μέσα σε ένα μήνα χάνοντας όλα τα κιλά. Αν περιμένετε τα κιλά να φεύγουν αστραπιαία από το σώμα σας και δεν συμβεί αυτό, μπορεί να αποθαρρυνθείτε και να σταματήσετε την προσπάθεια.

Παραλείπετε γεύματα: με το να χάνετε γεύματα θεωρείτε πως χάνετε θερμίδες, όμως στην πραγματικότητα μπορεί να σας ωθήσει να φάτε περισσότερο από ό,τι θα τρώγατε.

queen.gr