Μοναδικές στιγμές ευτυχίας και χαράς ζουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (21/9) υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι.

Advertisements

 

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», συνάντησε τον Χρήστο Σαντικάι έξω από τη μαιευτική κλινική, ο οποίος δήλωσε πως είναι ευτυχισμένος και ταυτόχρονα σοκαρισμένος.

«Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ. Δόξα το θεό η Λάουρα είναι πολύ καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μας, που μας στήριξε πάρα πολύ, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη εγκυμοσύνη. Είμαι σοκαρισμένος, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ήταν πάνω στις μέρες μας. Η γέννα πραγματοποιήθηκε με καισαρική, όποτε δεν μπόρεσα να είμαι μέσα» είπε γεμάτος χαρά ο συνθέτης και τραγουδιστής.

Advertisements

 

Λίγες ώρες μετά το χαρούμενο γεγονός ο Χρήστος Σαντικάι μέσα από ένα Instagram story ανακοίνωσε και το όνομα που θα δώσουν στον μονάκριβο τους το οποίο θα είναι «Αλέξανδρος».

Η Λάουρα Νάργες σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, είχε κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα του όνομα του γιου της.

Advertisements

«Ξέρουμε το όνομα που θα δώσουμε στο μπέμπη μας από τον πρώτο μήνα. Δε θα το πούμε ακόμα, θα είναι ένα όνομα που δεν υπάρχει στην οικογένεια, αλλά είναι σημαντικό για την Ελλάδα. Στην οικογένειά μου ανακοινώσαμε μαζί με το Χρήστο την εγκυμοσύνη», είχε αναφέρει στην κάμερα του MEGA.

Advertisements