«Ενώ είμαι gayminder όμως δεν θα εμπιστευόμουν, δεν θα έπεφτα στα πατώματα για μία gay σχέση».
Τον Λάκη Γαβαλά φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs του ΣΚΑΙ και μίλησε για όλα…

Για τη ζωή στη φυλακή:

Βλέπω τη ζωή μου σαν ταινία αλλιώς θα πάθω κατάθλιψη. Είναι μια ταινία που πρέπει να παίξουμε κάποιους ρόλους και που λέω θα είναι μπες- βγες στη φυλακή. Για την τουαλέτα ξόδεψα μπεταντίν και οινοπνεύματα. Αν θέλεις λες στους άλλους συγκρατούμενούς σου«βγείτε έξω γιατί θα κάνω αποτρίχωση». Δεν έκανα όμως γιατί 1,5 χρόνο δεν είχαν μεγαλώσει οι τρίχες μου.

Για την πρώην σύζυγό του:

Ήμουν παντρεμένος 9 χρόνια όταν ήμουν στην Ιταλία. Παραλίγο θα είχαμε παιδί με τη σύζυγό μου που τώρα θα ήταν 40 χρονών. Γιατί εγώ ήμουν 21 χρονών όταν εκείνη είχε μείνει έγκυος. Πολλοί ήθελαν να με σκοτώσουν γιατί αυτή ήταν μια κούκλα και εγώ ήμουν 56 κιλά όλα και όλα.

Για την οικονομική του κατάσταση:

Δεν έχω χρήματα αλλά δεν μου χρειάζονται κιόλας πια. Έχω τόση μεγάλη προίκα από πράγματα, από γνώση, από είδη, από αξεσουάρ και ρούχα. Έχω ένα μικρό εισόδημα από την εργασία που κάνω αλλά έχω και φίλους από το εξωτερικό που με βοηθάνε να πληρώνω κάποια έξοδά μου.

Για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα:

Η Φαίη Σκορδά έχει μια υστερία που έχουν οι γυναίκες όταν πρόκειται να μπουν στην κλιμακτήριο.
Με σαμποτάραν από το κανάλι και συγκεκριμένα το Πρωινό γιατί ο Λιάγκας έλεγε διάφορες βλακείες. Ήθελε να περιμένουν όλοι το «TheVoice» να μη βλέπει κανείς τη Δούκισσα και να βλέπει τη γυναίκα του. Οι straight άνθρωποι έτσι φέρονται, στενοκέφαλα. Ο Λιάγκας είναι ο κομπάρσος του “The Voice”

Για τη σχέση του:

Έχω σχέση. Δεν γίνεται να πούμε όνομα και δεν θα πούμε αν είναι αρσενικό ή θηλυκό. Οι άντρες και τα αγόρια θεωρώ ότι δεν είναι πιστά. Ενώ είμαι gayminder όμως δεν θα εμπιστευόμουν, δεν θα έπεφτα στα πατώματα για μία gay σχέση.

 zappit.gr