Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε τον Γιώργο Μαζωνάκη στο «Η Γερμανού Ξανάρχεται», το βράδυ της Παρασκευής, ενώ στην παρέα τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής προστέθηκε και ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο εκκεντρικός δημιουργός Μόδας μίλησε για πρώτη φορά για την ιδιαίτερη σχέση που τον ενώνει με τον Γιώργο Μαζωνάκη και το πόσο εκείνος του στάθηκε την περίοδο που βρισκόταν στη φυλακή. «Εγώ δεν το έχω πει πουθενά αυτό. Αφού το λέτε εσείς όμως, θέλω να σου πω πως εκείνη την εποχή γίναμε φίλοι με τον Λάκη πραγματικά. Μέχρι πιο παλιά κάναμε απλά παρέα» ανέφερε ο Γιώργος Μαζωνάκης, ενώ ο Λάκης Γαβαλάς πρόσθεσε: «Αγάπησα πάρα πολύ τον Γιώργο ειδικά για το μοντέρνο στιλ που εκπέμπει στον κόσμο. Είναι πολύπλευρος! […] Ο Γιώργος δεν είναι δήθεν και επειδή ούτε εγώ είμαι δήθεν, τον γουστάρω πάρα πολύ».

Όσο για τις συναντήσεις τους στα επισκεπτήρια της φυλακής, ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε: «Να σου πω την αλήθεια, Ναταλία, ο Γιώργος ήταν το μόνο άτομο από τους διάσημους που ήθελα να δω στη φυλακή. Δεν ήθελα να βλέπω τον κόσμο. Εκεί δεν ήταν ο Μαζωνάκης, τον είχα σαν αδελφό μου, παιδί μου…», ενώ ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέφερε: «Άρχισα να αντιλαμβάνομαι τι πραγματικά μου κάνει καλό. Κάθε φορά που έβλεπα τον Λάκη έπαιρνα τέτοια δύναμη, τέτοια χαρά… Αισθανόμουν χρήσιμος άνθρωπος».

yupiii.gr