Ο Κρατερός Κατσούλης λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου δείχνει να αλλάζει σελίδα στη ζωή του, μιλώντας ανοιχτά πλέον για τις μεγάλες του αλλαγές. Περισσότερα αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή Dot. και στη Νάντια Μπουλέ με τον Μίνω Θεοχάρη.

Advertisements

 

Ο Κρατερός Κατσούλης για το τέλος της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καραβάτου πριν την ανακοίνωση του χωρισμού: «Η δουλειά δεν έχει να κάνει με τις σχέσεις μας. Ανεξάρτητα πώς θα ήμουν εγώ με την Κατερίνα, θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί την εκπομπή. Με την Κατερίνα κάποιες φορές πήγε καλά, κάποιες όχι. Υπήρξαν στιγμές που έχασα το χιούμορ μου, αλλά οι στιγμές αυτές ήταν και οι περισσότερες, αλλά επειδή το έβλεπα, αυτό δεν μου άρεσε».

 

Και συμπλήρωσε: «Τότε έλεγα στον εαυτό μου, Τι γίνεται; γιατί όμως; αφού δεν λειτουργεί αυτό γιατί το κάνουμε; Κατάλαβα ότι δεν πήγαινε άλλο έτσι. Αλλά για να ξεφύγω από αυτή την κατάσταση έπρεπε να ξεφύγω από τη ζωή μου. Είχα κουραστεί να παρουσιάζω μια καθημερινή εκπομπή, είναι γνωστό ότι το είχα πει αυτό και στο παρελθόν».

  Σίσσυ Χρηστίδου: Μας δείχνει το εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού της, το οποίο είναι βγαλμένο από χριστουγεννιάτικη ταινία

 

Advertisements
Advertisements

tlife.gr