Μπορεί τα σαράντα να είναι τα νέα είκοσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπεις στο χρονοντούλαπο και θα ξεπατικώσεις τα παλιά σου χτενίσματα. Πάρε ιδέες από τα κουρέματα των star του Χόλιγουντ που έχουν πατήσει τα 40.

Καρέ με διαφορετικά μήκη  Αυτό το κλασικό κούρεμα είναι ιδανικό για όσες γυναίκες θέλουν να δείχνουν καλοχτενισμένες χωρίς κόπο. «Ταιριάζει σχεδόν σε κάθε τύπο μαλλιών και πρόσωπο» σχολιάζει η Urban και προσθέτει «Αν έχετε μπούκλες θα χρειαστεί περισσότερα μήκη, ενώ αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο προτιμήστε την πιο μακριά εκδοχή του». Το καρέ που φτάνει στο πηγούνι, είναι ιδανικό για πιο μικροκαμωμένες γυναίκες και για πρόσωπα με γωνίες.
Καρέ με διαφορετικά μήκη Αυτό το κλασικό κούρεμα είναι ιδανικό για όσες γυναίκες θέλουν να δείχνουν καλοχτενισμένες χωρίς κόπο. «Ταιριάζει σχεδόν σε κάθε τύπο μαλλιών και πρόσωπο» σχολιάζει η Urban και προσθέτει «Αν έχετε μπούκλες θα χρειαστεί περισσότερα μήκη, ενώ αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο προτιμήστε την πιο μακριά εκδοχή του». Το καρέ που φτάνει στο πηγούνι, είναι ιδανικό για πιο μικροκαμωμένες γυναίκες και για πρόσωπα με γωνίες.