Λίγες ημέρες μετά την απαράδεκτη κίνηση οδηγού λεωφορείου ο οποίος κατέβασε στη μέση του πουθενά ένα 11χρονο παιδί επειδή δεν φορούσε μάσκα, ένας άλλος συνάδελφός του, ζήτησε από μια κοπέλα να κατέβει από το λεωφορείο επειδή φορούσε τοπάκι.

Advertisements

Οπως ήταν λογικό το… face control του οδηγού δεν άρεσε ούτε στην κοπέλα αλλά ούτε και στον συνοδό της ο οποίος είχε έναν έντονο αλλά ευπρεπέστατο διάλογο με τον οδηγό, τον οποίο αποκάλεσε σeξιστή.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι εκτός από μια κοπέλα, κανένας άλλος από τους επιβάτες δεν πήρε το μέρος της κοπέλας ή του συνοδού της.

Ο νεαρός συμπρωταγωνιστής του επεισοδίου φρόντισε να τραβήξει σε βίντεο τον διάλογο που είχε με τον οδηγό, το οποίο αναρτήθηκε στο Twitter όπως θα δείτε παρακάτω:

«ΚΤΕΛ Ξάνθης, ζητάει ο οδηγός να κατέβουν επειδή η κοπέλα φοράει τοπακι το οποίο δεν συμπίπτει με τά γούστα του οδηγού. Δεν είδαμε να κατεβάζει κυρίους με σορτσάκι βέβαια. Ψύχραιμα, το νεαρό ζευγάρι χειρίζεται την κατάσταση παρόλα τα σeξιστικά σχόλια. Κουμάντο στα σώματα σας».

Advertisements

Advertisements