Άργησαν, αλλά τελικά δεν κρύβουν ότι είναι μαζί κι ερωτευμένοι.

Advertisements

Έπρεπε να περάσουν τέσσερα χρόνια, μέχρι η Katie Holmes και ο Jamie Foxx να παραδεχτούν ότι δεν είναι «φίλοι», όπως επέμεναν να δηλώνουν, αλλά ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Τους τελευταίους μήνες έχουν κάνει κάποιες κοινές εμφανίσεις, ωστόσο η τελευταία τους, στο πάρτι του Clive Davis, πριν τα βραβεία Grammy, είναι αυτή που θα σχολιαστεί περισσότερο απ’ όλες.

Ο λόγος; Οι δύο ηθοποιοί αδιαφόρησαν για τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά και τα φλας των φωτογράφων και καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, είχαν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον. Τα χαμόγελα, οι τρυφερές αγκαλιές και οι ψίθυροι στο αυτί, έδωσαν και πήραν και μία μέρα, μετά όλοι μιλάνε για το ταιριαστό και ερωτευμένο ζευγάρι.

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2014, αλλά όλο αυτό το διάστημα έκρυβαν την σχέση τους. Και όταν τους ρωτούσαν σχετικά, επέμεναν ότι είναι μόνο φίλοι. Μάλιστα, ένας αστικός μύθος στις ΗΠΑ θέλει τον Tom Cruise να «κρύβεται» πίσω από αυτή τη μυστικοπάθεια. Τι εννοούμε; Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο διάσημος ηθοποιός, επέβαλε στην Katie Holmes τον αυστηρό όρο να μη βγει στη δημοσιότητα καμία της σχέση, μέχρι να συμπληρωθούν 5 χρόνια από το διαζύγιο τους.

Το Φθινόπωρο του 2017 συμπληρώθηκαν τα 5 χρόνια, και όλως τυχαίως, την ίδια περίοδο κυκλοφόρησαν και οι πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες της ηθοποιού, με τον Jamie Foxx.

Δείτε τις φωτογραφίες…

Πηγή

Advertisements
Advertisements