Από το μαιευτήριο βγήκαν χθες έχοντας στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης.

 

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα ήταν εκεί και εξασφάλισε μερικές δηλώσεις του ευτυχισμένου ζευγαριού. Η Κατερίνα Στικούδη που έλαμπε από ευτυχία αποκάλυψε πως παρότι είχε έναν δύσκολο τοκετό όλα πήγαν καλά ενώ όπως είπε ο γιος της είναι ίδιος ο σύζυγός της.

«Αν δεν ήταν ο γιατρός μας να μας στηρίξει την κατάλληλη στιγμή για να τα κάνουμε όλα σωστά… Ήταν ένας δύσκολος τοκετός, δέκα ωρίτσες περίπου αλλά δε το βάλαμε κάτω. Ο μικρός μας είναι Σερίφης ξεκάθαρα και αυτό ήθελα, είναι αυτό που προσεύχεσαι και τελικά γίνεται. Δε νομίζω ότι μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα.

Advertisements

 

 

Είμαι τυχερή γιατί ήταν το αγαπημένο μου αντρικό όνομα το Βύρωνας και ο πεθερός μου είναι Βύρωνας οπότε δε χρειάστηκε να προβληματιστούμε γι΄αυτό. Όλα είναι έτοιμα για τον μικρό. Για την ώρα είναι ήσυχος. Αυτό το Σάββατο θα πάρω μια άδεια από το J2US αλλά από το επόμενο Σάββατο ο Βυρωνάκος μου επιτρέπει να επιστρέψω» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Advertisements

Ο Βαγγέλης Σερίφης από την άλλη, εξίσου χαρούμενος δήλωσε: «Ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με τη γυναίκα. Οι άντρες είναι λίγο, δε θα πω διακοσμητικοί αλλά βοηθητικοί. Οπότε ας μείνουμε εκεί που πρέπει, όλα πήγαν μια χαρά.

 

tlife.gr

 

Advertisements
Advertisements