Μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του «Μες στην καλή χαρά», η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε… στο περιοδικό «7 Μέρες TV» για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τις σχέσεις της με την προηγούμενη παρουσιάστρια της εκπομπής, Ναταλία Γερμανού, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού στη ζωή της.

Advertisements

Νιώθει περίεργα που θα βρίσκεται στη θέση της Ναταλίας Γερμανού στο «Μες στην καλή χαρά»; «Η Ναταλία γράφει εδώ και πολλά χρόνια τη δική της ιστορία στην τηλεόραση με πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαιτέρως και της εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα. Μαζί της είχα και έχω μια πολύ καλή σχέση. Ήμασταν για χρόνια στο ίδιο κανάλι κι έχουμε περάσει ωραίες στιγμές μαζί, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει αυτό», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Σχετικά με το αν της είχε λείψει η τηλεόραση είπε: «Μου είχε λείψει, αλλά κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες. Δεν θα έκανα οτιδήποτε στην τηλεόραση, ούτε θα ήθελα να γυρίσω οπωσδήποτε», ενώ για την επιστροφή της στον Alpha μετά από δύο χρόνια δήλωσε: «Είναι κάτι που το χαίρομαι πολύ, γιατί είναι το κανάλι από το οποίο ξεκίνησα και ό,τι έχω κάνει, το έχω κάνει στον Alpha. Είναι σαν το σπίτι μου, σαν οικογένειά μου. Μπάινω στο στούντιο και είναι οι ίδιοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι».

Σκέφτηκε, όμως, ότι η κόρη της θα μπορούσε να λειτουργήσει ανασταλτικά ως προς τα επαγγελματικά της; «Όχι και δεν μπορώ να σκεφτώ το παιδί ως εμπόδιο σε καμία δουλειά. Δεν μπαίνουν σε σύγκριση αυτά τα πράγματα», ανέφερε η παρουσιάστρια, ενώ για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού ξεκαθάρισε: «Ο Κρατερός το σκέφτεται ήδη, εγώ ακόμα όχι! Αλλά επειδή εγώ θα γεννήσω κι εγώ θα θηλάσω, θέλω να περάσει λίγος καιρός και θα ξαναμπούμε σε αυτή τη διαδικασία, αλλά όχι ακόμα».

Advertisements

yupiii.gr

Advertisements