Δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα από τα σπυράκια. Εμφανίζονται στο πρόσωπό μας χωρίς να τα πάρουμε χαμπάρι και εξαφανίζονται αργά και βασανιστικά. Πώς θα τα διώξεις εύκολα και γρήγορα; Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό!

1. Αγόρασε ένα καλό καθαριστικό προσώπου: Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσεις το δέρμα σου να παραμένει καθαρό αρκετές ώρες της ημέρας.

2. Χρησιμοποίησε κάποιο προιόν με υδροκορτιζόνη: Η υδροκορτιζόνη βοηθάει στο να διώξεις ένα σπυράκι μέσα σε μια νύχτα! Άπλωσε το προϊόν πάνω στο σπυράκι, το βράδυ πριν κοιμηθείς, και βάλε πάλι λίγη υδροκορτιζόνη το πρωί. Αυτό ήταν! Το σπυράκι θα εξαφανιστεί σε χρόνο dt.

3. Βάλε ασπιρίνη: Σπάσε μια ασπιρίνη και τοποθέτησε ένα κομματάκι πάνω στο σπυράκι σου. Ως δια μαγείας αυτό θα ξεραθεί και θα εξαφανιστεί.

4. Άπλωσε tea tree oil: Πάρε λίγο βαμβάκι, ρίξε λίγο έλαιο και βάλτο ταμποναριστά πάνω στο σπυράκι σου. Θα πάθεις πλάκα με το πόσο εύκολα αυτό θα φύγει από το πρόσωπό σου.

  Τα 3 σημαντικά λάθη που κάνετε στην εφαρμογή του ρουζ

Tip: Το teat tree oil είναι ένα μαγικό έλαιο που μπορείς να βρεις επίσης και στα συστατικά πολλών καλλυντικών. Το συγκεκριμένο έλαιο ξηραίνει τα σπυράκια ενώ ταυτόχρονα φροντίζει το πρόσωπό σου ώστε να μην αποκτήσει επιπλέον ξηρότητα.

5. Προμηθεύσου μια λοσιόν που ξηραίνει τα σπυράκια: Στο εμπόριο μπορείς να βρεις αμέτρητες λοσιόν που θα σε σώσουν τη δύσκολη εκείνη ώρα που θα βγάλεις σπυράκι και θα θέλεις να το καταπολεμήσεις άμεσα.

πηγή