Κατερίνα Στανίση έπρεπε να ερμηνεύσουν στο 4ο live του J2US η Σάσα Σταμάτη και ο Θέμης Αδαμαντίδης και ενώ άπαντες περίμεναν από τη δημοσιογράφο να βγάλει τη μαγκιά που αξίζει σε αυτό το κομμάτι, εκείνη φάνηκε να το φοβήθηκε, όπως της είπαν.

 

«Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;» λοιπόν για τη Σάσα Σταμάτη, η οποία έκανε την καλύτερή της εμφάνιση ως τώρα στο τραγουδιστικό σόου, καθώς όπως τόνισε, ήταν ένα κομμάτι που δεν ένιωθε, αφού δεν μιλάει έτσι στους άντρες.

«Ήταν η καλύτερή σου φορά», της είπε η Δέσποινα Βανδή, ενώ η Βίκυ Σταυροπούλου δεν τρελάθηκε με το act, γιατί δεν την χάρηκε όσο θα ήθελε.

«Είσαι τόσο γοητευτική, τόσο ωραίο σώμα, γιατί δεν το στολίζεις και με μια φωνή που θα έχει και μυαλό», της είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Advertisements

 

Η Μαρία Μπακοδήμου από την άλλη, όσο πρόλαβε να μιλήσει της τόνισε: «Γενικά το είπες καλύτερα από τα προηγούμενα, αλλά είχε ένα καλιαρντό που θα μπορούσες να το υποστηρίξεις. Το φοβήθηκες».

Η Σάσα πάντως δεν έμεινε μόνο στο τραγούδι της Κατερίνας Στανίδη, αλλά ερμήνευσε το και Άντζυ Σαμίου, «Εκεί που καίγομαι πολύ».

 

Advertisements

znews.gr

 

Advertisements