Έχεις παρατηρήσει πως όταν βάζεις στο άρωμα σου, εκείνο στην αρχή μυρίζει ενώ στην συνέχεια ξεθυμαίνει. Όλοι μας χρησιμοποιούμε το άρωμα σε καθημερινή βάση, ωστόσο είναι λίγοι εκείνοι που ξέρουν το σωστό τρόπο εφαρμογής του.

Διάβασε παρακάτω πως θα κάνεις το άρωμα σας να διαρκέσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να το αισθάνεσαι φρέσκο και ενεργό όλη την ημέρα.

1. Πάντα να εφαρμόζεις το άρωμα σας στα σημεία των σφυγμών. Αυτά είναι τα σημεία όπου βρίσκονται τα αιμοφόρα αγγεία. Όπως οι καρποί, ο αγκώνας, πίσω από τα γόνατα, ο λαιμός. Μην θρυμματίζεις τη μυρωδιά του τρίβοντας τους καρπούς σου μεταξύ τους. Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσεις σίγουρα την διάρκεια του.

2. Έχε υπόψιν πως το άρωμα θα ξεθωριάσει γρηγορότερα εάν το εφαρμόσεις σε μια ξηρή επιδερμίδα. Το καλύτερο τέχνασμα είναι να εφαρμόσεις βαζελίνη πριν την εφαρμογή του αρώματος.

3. Πρόσθεσε λίγο άρωμα σε ένα μαντίλι ή το χαρτομάντιλο σου για επιπλέον δράση. Εναλλακτικά, ψέκασε ελαφρά το άρωμα σε ένα κομμάτι βαμβάκι και βάλτο μέσα στην μπλούζα σου. Δεδομένου ότι η θερμότητα του σώματος σου αντιδρά με αυτό, η μυρωδιά θα αυξηθεί και θα μυρίζει όλη την ημέρα.

joytv.gr