Μην χασετε

Υπέροχοι Συνδυασμοί χρωμάτων για το Παιδικό Δωμάτιο

Advertisements

Το Μπλε και το ροζ συχνά χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν τα βρεφικά δωμάτια, και γενικά τα παιδικά δωμάτια συνήθως θέλουμε να είναι φωτεινά και πολύχρωμά. Υπάρχουν πολλά κριτήρια για την επιλογή ενός συνδυασμού χρωμάτων για το δωμάτιο του παιδιού. Υπάρχει ένα θέμα που αρέσει στο παιδί καθώς ένα συγκεκριμένο χρώμα που προτιμά. Μερικοί ερευνητές λένε ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στο χρώμα και τη διάθεσή μας, αλλά εμείς βλέπουμε Παιδικό Δωμάτιο με κάθε δυνατό συνδυασμό χρωμάτων.

Οι καλύτεροι Συνδυασμοί χρωμάτων παιδικού δωματίου
Αρχικά το μπλε και το ροζ χρησιμοποιούνταν για να διαφοροποιήσουν το φύλο των παιδιών, αλλά η ποικιλία των χρωμάτων είναι τόσο ενδιαφέρον και μεγάλη που δεν υπάρχει καμία ανάγκη να περιορίσετε τον εαυτό σας με χρώματα για αγόρια ή για κορίτσια.

Παστέλ

Παστέλ χρώματα είναι εξαιρετικά για τα βρεφικά δωμάτια. Τα ανακατεύουμε καλά με ουδέτερα, καθώς και ζωντανά χρώματα. Αυτά μπορεί να είναι τονισμένα με φωτεινότερο παραλλαγές του κυρίως χρώματος ή αντίθεση στις αποχρώσεις.

Φωτεινά

Advertisements

Τα Φωτεινά χρώματα είναι συχνά στα παιδκά δωματια και προκαλούν αίσθηση. Τα Φωτεινά χρώματα είναι αναζωογονητικά και αρέσουν στα παιδιά σαν πολύχρωμα σχέδια. Επίσης, είναι υπέροχα, αν σας αρέσει η διακόσμηση ενός δωματίου σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Ουδέτερα χρώματα

Επιλέξτε ουδέτερα χρώματα στο παιδικό, αν έχετε ένα ξεχωριστό playroom, το οποίο είναι γεμάτο από χρώματα. Αυτό θα κάνει τα παιδιά να κάνουν διάκριση μεταξύ του παιχνιδιού και μελέτης, καθώς και του ύπνου. Τα έντονα χρώματα μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό ή μερικές φορές και ενοχλητικό για ένα ουδέτερο χώρο, όπου ένα παιδί θα μελετήσει ή θα κοιμηθεί.

Το χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να οριοθετήσει το παιχνίδι και την περιοχή μελέτης. Επιλέξτε πιο ουδέτερα χρώματα για τις περιοχές που δεν προορίζονται για διασκέδαση, ενώ εκεί που κοιμάτε μπορεί να βαφτεί σε απαλές αποχρώσεις του μπλέ, πουόπως λέγεται ότι είναι το πιο χαλαρωτικό χρώμα απ “όλα.

Στις παρακάτω εικόνες έχουμε κάποιους υπέροχους συνδυασμούς χρώμάτων για παιδικά δωμάτια…η επιλογή δική σας.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα